Dugo očekivani povratak: Ivana Peters sprema nove pesme

Dugo očekivani povratak: Ivana Peters sprema nove pesme

Autor: | 12/09/2017

0

Mnoge njene pesme bile su veliki hitovi, a već nekoliko godina nismo imali prilike da čujemo nešto novo od pevačice koju mnogi smatraju najboljim vokalom na ovim prostorima.

Ivana Peters je iza sebe ostavila veliki trag, budući da je tokom 90-ih bila članica najpopularnijeg sastava "Tap 011", dok je narednu deceniju obeležio nešto tvrđi zvuk benda "Negative".

Ipak, kada je odlučila da se podvrgne vantelesnoj oplodnji ne bi li se ostvarila kao majka, stvari u njenom životu su se promenile jer joj ceo stres oko učešća u javnom životu više nije bio potreban. Posvetila se ćerkici i uživala u njenom odrastanju, zarađujući za život uglavnom kao prateći vokal na albumima svojih kolega. Povratak na muzičku scenu je još jednom odložen godinama kasnije nakon što je doživela dva infarkta.

Međutim, Ivana se, na veliku radost svojih obožavalaca, vraća u muzičke vode. Ona je uveliko u studiju, priprema nove pesme za kambek, a premijera novog singla nas očekuje u narednom periodu.

Podsetimo, bend "Negative" je ostao upamćen po pesmama kao što su: "Ja bih te sanjala", "Bez promene", "Zbunjena", "Tango", "Daj mi ritam" i mnogim drugim

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: ivana peters