Lepa Brena o životu u dvoje: Najveća greška u vezama je apsolutno ukidanje slobode i život bez poverenja

Lepa Brena o životu u dvoje: Najveća greška u vezama je apsolutno ukidanje slobode i život bez poverenja

Autor: | 13/09/2017

0

Lepa Brena je progovorila o odnosu sa suprugom, te je istakla koliko joj znače trenuci koje ne provodi sa njim, već sa drugaricama.

Iskreno je prokomentarisala značaj slobode u braku.

- Gledam da uskladim da budemo dovoljno zajedno, ali da imamo svoju slobodu i družimo se sa svojim prijateljima. Mislim da je najveća greška u nekim bračnim vezama apsolutno ukidanje slobode i život bez poverenja. Jako je teško kada ste sa nekim 24 sata, 365 dana i sa decom i porodicom. Poštujem vid slobode koji dozvoljavamo jedno drugom, da uživamo i nemamo presiju oko toga da li bi on voleo da izađe sa svojim društvom ili ja sa svojim - rekla je pevačica za Blic.

Njihov brak traje već punih 25 godina a za naš magazin Brena je otkrila kako je bilo na njihovom venčanju:

- Naše venčanje je po mnogo čemu bilo drugačije, jer je bilo prvo koje se iščekivalo sa tolikom pompom i prvo koje je ekranizovano na VHS kaseti pod nazivom `U ime ljubavi`. Sećam se da su mediji komentarisali da je važno `što sam ja zgazila Bobu, a ne on mene`. To mi je jedan simpatičan običaj po kome će u braku mladina reč biti ona koja se važi. U braku je zaista potrebno da se posluša ono mišljenje koje je za oboje najbolje. Na našu svadbu došli su ljudi iz čitavog sveta - Australije, Amerike, Novog Zelanda... Boba je poručio kavijar iz Švedske, šampanjac je stigao iz Engleske, a roze vino `Mateus` iz Španije. Postoji podatak da se za prvih sat vremena svadbe popilo trista litara tog vina.

“Ovo je zaista jedna uspešna priča”: Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili četvrt veka bračne sreće

hellomagazin.rs/mg Mirko Tabašević
Tagovi: lepa brena