Milan Kalinić ovakvo buđenje nije očekivao: Torta, svećice i pregršt osmeha i lepih želja

Milan Kalinić ovakvo buđenje nije očekivao: Torta, svećice i pregršt osmeha i lepih želja

Autor: | 21/09/2017

0

Jedan od najpopularnijih glumaca u voditeljskim vodama, Milan Kalinić, na danšnji dan, 21. septembra. napunio je 45 godina.

Iako je rođendanski dan tek pred njim, odmah nakon što je otvorio oči iznenađenje ga je već čekalo. Supruga Sandra i njihovi mališani, Tea i Vuk, su ustali pre slavljenika, pripremili tortu, svećice, ukrase i šaljive maske.

Jer, šta je lepše kada te na pragu jeseni, na rođendan, obraduju i iznenade najmiliji...

- Kad te Kalinići iznenade na sabajle sa žurkom, najlepši poklon za rođiš - napisao je Milan kraj fotografije koju je postavio na Instagram, prenevši nam delić atmosfere iz svog porodičnog doma.

Kalinić je rođen u Beogradu. Glumu je diplomirao na BK Univerzitetu, u klasi profesora Ivana Bekjareva. Svoju glumačku karijeru je započeo ulogom u filmu "Ptice koje ne polete", a glumio je u 16 televizijskih serija i filmova. Milan Kalinić je glumio u predstavama JDP-a, Pozorišta “Boško Buha” kao i Zvezdara teatra. Završio je i pilotsku akademiju u Vršcu.

 

Publici je poznatiji kao televizijski voditelj, a karijeru voditelja je započeo emisijom “Leteći start”, a vodio je “Ruski rulet”, “Sve za ljubav” i rijaliti program “Veliki brat”. Bio je zaposlen u produkcijskoj kući Emoušon.

Tokom 2011. i 2012. vodio je emisiju “Izađi na crtu“ na Prvoj srpskoj televiziji. Godine 2014. učestvovao je u šouu koji se emituje na Prvoj srpskoj televiziji Ples sa zvezdama, a nakon toga napustio Prvu srpsku televiziju i prešao na TV Pink gde je voditelj muzičkog talent-šoua Pinkove zvezde...

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: milan kalinić

Najnovije vesti