Goca Tržan ovakve stvari ne oprašta: Sram te bilo, ne diraj nikome decu!

Goca Tržan ovakve stvari ne oprašta: Sram te bilo, ne diraj nikome decu!

Autor: | 27/09/2017

0
Foto Mirko Tabašević

Goca Tržan i Raša Novaković čuvaju svoju ljubav od tračeva, zavisti, zlih pogleda i zavidnih ljudi, uz njih i sa njima, okružena ljubavlju, podrškom i svime onim što jedno dete treba u okviru porodice, raste i mala Lena, Gocina ćerka iz prvog braka.

Raša, koji bez obzira na sve one koji su mu s podsmehom prebacivali vezu sa "starijom ženom", voli Gocu, a Lenu doživljava, a tako se i prema njoj ophodi, kao svoju ćerku.

Fotografija na kojoj su njih dvoje, Raša je šmekerski opisao uz reči - tata i ćerka. A onda se neko, kome je ta lepa slika smetala, koga je takav odnos u njihovoj maloj i srećnoj porodici gurnuo u dubok bunar zavisti, napisao reči koje su Gocu naterale da odraguje.

#toserveandprotect #daughter #father #love #walking Moji najlepsi macici ❤️???❤️

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Sep 21, 2017 at 11:35am PDT

- Evo jedne divne žene sa predivnim stavom, na sliku gde su moj muž i Lena je napisala citiram: "Lako je kititi se tuđim perjem. Budi frajer pa napravi dete." Sram te bilo, ne diraj nikome decu!- napisala je Goca, a onda, mimo svog običaja, objasnila šta je i ko je pravi otac:

- Drage moje, nemam ja nikakvih problema sa tuđim mišljenjima i ostavljanjem komentara, samo budite pametnije i ne ostavljajte ih uz pretpostavke. Jer je u najmanju ruku nepromišljeno pretpostaviti da je mom detetu bilo šta nametnuto, naročito koga će zvati tatom. Niko ovde ne sahranjuje živog oca, uglavnom oni to sami svojim odnosom prema svom detetu urade, nažalost. Jer, volela bih da objasnite mojoj drugarici kojoj su se roditelji razveli kad je imala pet godina, da čika Mišu ne zove tatom i da ima živog oca koga ništa ne može da zameni.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Aug 4, 2017 at 10:24am PDT

Živog oca koji se javljao jednom godišnje, a posle par godina zaboravio da je ima. E taj je otac, a ne čika Miša koji ju je odgajio, školovao, krio od mame kad zabrlja, vozio na treninge, čekao je noću da nazove kad treba da dođe po nju iz noćnog provoda, a sada gaji njenu decu kao svoje unučiće. I ne daj bože da mu neko kaže da mu ona nije ćerka! Zato, devojke, budite pametne i birajte pažljivo oca svog deteta. Ali i ako pogrešite, ima nade da ćete naći partnera koji će biti otac vašem detetu. Jer, očevi biraju koliko će to stvarno biti, dete samo oseća ljubav i ne možete mu uskratiti ili nametnuti bilo koga. Idealno je ako dete ima biološkog oca koji voli i brine o njemu, ali nažalost nije baš uvek tako. Zato uzmite najbolje što imate od cele situacije i zanemarite bilo čije “brižne” komentare.- poručila je Goca svim "bržinim" ljudima koji vode računa o njenom životu.

Podršku joj je iskazala i Ivana Peters:

- U pravu si. Nemoj da se nerviraš. Svi koji imaju net, imaju opciju ili da šire ljubav ili mržnju... A sve se vraća provereno! - poručila je Gocina drugarica Ivana.

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević
Tagovi: goca tržan