Mina Softić: Hrabro je ići maminim stopama zato što ne postoji ništa što ona nije ostvarila

Mina Softić: Hrabro je ići maminim stopama zato što ne postoji ništa što ona nije ostvarila

Autor: | 01/10/2017

0

Anica Dobra je glumica koja i danas pleni svojom neobičnom lepotom, svojim talentom i svojim neodoljivim šarmom. Sve to je nasledila i Mina Softić, Aničina ćerka, koja hrabro korača maminim stopama, putem koji nije ni malo lak...

Mina studira glumu, ali već glumi u predstavama, radi sinhronizacije animiranih filmova, te je tako lepoj Bel iz "Lepotice i zveri" pozajmila svoj glas. Mina je u emisiji "Ja to tako", kod Ivane Baltić Aleksić, ispričala kako je došlo do toga da i ona odluči da svoj život posveti istom pozivu kao i slavna mama.

- Nikada me nije na to terala, to je definitivno, i nikada mi to nije bio blizak svet. Odrastala sam uz to u drugim okolnostima, i jedina privilegija koju sam ja imala od toga što ona radi, jeste to što sam putovala, upoznavala sam različite kulture, a to je ono što mi je najznačajnije - rekla je lepa mamina ćerka.

- Više sam uprkos njoj odlučila da se ovim bavim, zato što jeste kliše da dete glumice želi da bude glumac. To smo već hiljadu puta čuli. I mislim da je dosta hrabro ići tim stopama, zato što ne postoji ništa što ona nije ostvarila, a što ja mogu da ostvarim - otkrila je i delić svog straha mlada glumica.

 

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti