Janko Tipsarević: Ovo je bila moja poslednja velika operacija kao profesionalnog tenisera

Janko Tipsarević: Ovo je bila moja poslednja velika operacija kao profesionalnog tenisera

Autor: | 02/10/2017

0

Naš teniser Janko Tipsarević se i ovoga puta lavovski izborio sa još jednom operacijom, za koju kaže da mu je poslednja kao profesionalnom teniseru.

Kada je pre nekoliko dana šokirao sve objavivši fotografiju sa operacionog stola, svi su mislili da je reč o nekom rutinskom zahvatu nakon kojeg će Janko odšetati na teren, kao da ništa nije bilo.

Janko Tipsarević zaista ume da šokira: Evo me na operacionom stolu!

Ipak, povrede su ozbiljnije i Janka nećemo videti do sledeće godine na teniskim mečevima.

- Okej, dakle... Jedini nčin da nastavim da igram ovaj divni sport je bio odem na operaciju obe tetive zadnje lože, koje su mi u poslednja četiri meseca ove godine pravile ogromne probleme. Operaciju su uspešno izveli doktori Orava i Lempainen u Finskoj, tako da se nadam da ću se vratiti na teren u prvoj četvrtini sledeće godine. Prvih nekoliko nedelja, pošto je operacija bila na obe noge, biće pravi pakao, ali uz sebe imam svoju porodicu i prijatelje da mi pomognu da prođem kroz sve ovo. Ovo će biti moja poslednja velika operacija kao profesionalnog tenisera. Vidimo se uskoro - poručio je Janko iz bolničkog kreveta, a mi mu želimo da se što pre oporavi.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti