Željko Joksimović: Ja sam presrećan, još uvek uzbuđen, a Ana i Srna su iste Jovana!

Željko Joksimović: Ja sam presrećan, još uvek uzbuđen, a Ana i Srna su iste Jovana!

Autor: | 02/10/2017

0

Jovana Joksimović postala je mama po drugi put, a na svet je donela bliznakinje Anu i Srnu, tata Željko je van sebe od sreće, umoran, ali i nasmejan...

Poznata voditeljka ćerkice je na svet donela u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu, a kako piše Telegraf, porodio ju je doktor Aleksandar Ljubić, čuveni srpski ginekolog, koji ju je porodio i prvi put.

Voditeljka se porodila carskim rezom, malo iza ponoći, a ona i Željko za ćerkice su ciljano izabrali stara srpska imena, i to ona koja se lepo uklapaju sa prezimenom.

Ponosni tata uz Jovanu je bio sve vreme, celu noć i celo jutro, a u popodnevnim satima otišao je kući kako bi se malo odmorio.

Međutim, s obzirom na to da je bio iscrpljen, zanimljivo je to da se Željko uspavao, pa je u porodilište stigao u 18.40 sati, odnosno kasnije nego što je planirao.

Ekipa novinara je ponosnog tatu sačekala ispred bolnice, a već na samom izlasku iz automobila videlo se koliko je srećan zbog Ane i Srne.

- Hvala što ste tu, hvala što ste deo naše sreće. Presrećni smo! Ja sam stvarno umoran, nisam spavao celu noć. Mislim, niko nije spavao. (smeh) Još jednom hvala - rekao je Željko čim je stigao.

Na pitanje ko je odabrao imena, rekao je:

- Izabrali smo ih zajedno. Dugo smo razmišljali o tome i na kraju smo prelomili da to budu Ana i Srna.

Na pitanje na koga liče devojčice, Željko je piznao:

- Iste su Jovana! (smeh) Idem da ih obiđem. Ja sam srećan, još uvek uzbuđen... I Kosta je uzbuđen, ni on nije spavao! (smeh) Devojčice liče na Jovanu i srećan sam zbog toga. Još uvek mi niko nije iscepao majicu, ali biće toga. Javiću vam kad bude slavlje da dođete - duhovito je rekao Željko.

hellomagazin.rs Aleksandar Kujučev