I dalje dominira scenom: Lepa Brena u stilu Bijonse na koncertu u Londonu (video)

I dalje dominira scenom: Lepa Brena u stilu Bijonse na koncertu u Londonu (video)

Autor: | 04/10/2017

0

Lepa Brena je u Londonu održala koncert u prepunom Troxy klubu, a obožavaoci su zjedno s njom pevali neke od omiljenih balada.

Kao i uvek, Brena je blistala na sceni, kao i sve svetske zvezde u kostimu koji joj je sjajno pristajao otkrivši njene duge i zgodne noge, ali uz samo jednu malu izmenu, ovoga puta nije bilo tankih i visokih potpetica, već je za nastup izabrala udobniju i moderniju varijantu sa čvrstom i stabilnom petom.

 

Lepa Brena se podsetila vremena kada je boravila u Londonu davne 1987 godine, kada je snimala film "Hajde da se volimo", ali i otkrila da je u ovom gradu boravila često i zbog Bobe.

Uživala je u obilasku i uspomenama, dok su je fanovi i tamo prepoznavali i tražili autogram.

 

A onda je i napravila rimejk svog hita iz filma koji je snimljen i na engleskom - "Let`s fall in love", sa novim kadrovima iz Londona u garderobi koja je sasvim lepo išla uz pesmu, uspomene i grad...

 

Lepa Brena nastavlja sa nastupima, pa tako sprema poseban i neuobičajen koncert u Zagrebu na radost svojih brojnih obožavalaca. U petak 6. oktobra nastupiće na jednom gala događaju, a za nezaboravnu uvertiru u ovu ludu noć publiku će zabaviti hrvatski kraljevi zabave – Barabe.

- Volim ovakve intimnije prostore jer tako mogu bliže i direktnije da komuniciram s mojom publikom. Svakom nastupu u Zagrebu se neizmerno veselim jer od publike uvek dobijem toliko pozitivne energije koja me potpuno ponese; ne želim da odem sa bine. Uživaćemo uskoro svi zajedno, a ja ću, kao i uvek, pripremiti nezaboravnu zabavu - poručila je regionalna estradna diva u razgovoru za hrvatske medije.

hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva
Tagovi: lepa brena