Danijela Martinović: Severina je verovala da ja mogu ovo da iznesem (video)

Danijela Martinović: Severina je verovala da ja mogu ovo da iznesem (video)

Autor: | 04/10/2017

0

Pop pevačica Danijela Martinović je danas, tačno u podne, premijerno predstavila svoju novu pesmu "Telefon", koju je producentski potpomogla njena školska drugarica Severina.

- Izuzetno sam srećna i predivan je osećaj što sam prvenstveno otpevala pesmu koja me zaokupila na prvu, što sam obnovila saradnju s mojim dugogodišnjim menadžerom Edvinom Softićem, što mi je Severina producent pesme i nadolazećeg albuma, što je upravo ona u meni otkrila i izvukla toliko toga i postavila mi toliko velike ciljeve i verovala da ja do tamo mogu – rekla je Danijela Martinović za hrvatske medije.

Nakon više od dve decenije impresivne karijere, jedna od najuspešnijih hrvatskih pevačica, Danijela Martinović, okrenula se novom zvuku, kojeg prati i potpuno novi imidž. Novi singl "Telefon", autora Dragana Brajovića Braje, predstavlja zasigurno jednu od najlepših Danijelinih balada do sada, za šta je zaslužna njena dugogodišnja prijateljica i koleginica - Severina.

- Zajedno smo išle u srednju školu i sada sam toliko srećna što sarađujemo, jer nas godinama vežu te čvrste niti odrastanja i perioda kada stičemo prave prijatelje. Bila mi je čast da učestvujem kao producent i tražim za Danijelu pesme koje će je opet prikazati u najlepšem svetlu, ali i onako kako publika nije navikla da je viđa do sada. Predivno otpevano, emotivno i kako samo ona zna… Ponosna sam na nju – izjavila je Severina.

Foto Facebook/martinovic.danijela

 

Ovu predivnu baladu prati i snažan videospot, prepun kadrova potpuno novog i drugačijeg Danijelinog izdanja, delo uspešnog mladog reditelja Darija Radusina.

hellomagazin.rs Press – Srećko Rundić

Najnovije vesti