U čast rođenja bliznakinja: Veliko slavlje u domu Joksimovića

U čast rođenja bliznakinja: Veliko slavlje u domu Joksimovića

Autor: | 04/10/2017

0


Od kada su na svet došle Ana i Srna, Joksimoviću osmeh ne silaza s lica. On će najbliži krug rodbine, prijatelja i saradnika večeras okupiti u jednom prestoničkom restoranu da bi proslavio rođenje ćerkica.

Već dva dana traje slavlje u domu Joksimovića, popularni pevač je odlučio da napravi žurku u čast svojih mezimica Ane i Srne koje su na svet došle u ponedeljak ujutru.

- Veliku pomoć u organizacije slavlja ima od ćerke Mine, ali i svojih roditelja, posebno majke Vesne, koja s nestrpljenjem očekuje dolazak bliznakinja. Ona se odmah ponudila da pomogne sinu, a čim dođu Ana i Sara kući, želi da bude uz njih da bi pripomogla svojoj snaji Jovani Joksimović -
kaže izvor za "Blic".

Jovana i Željko Joksimović: Roditeljstvo nam je donelo život, puna pluća, puno srce, porodicu, smisao

Željko se trudio da sve organizuje kako treba, pa je pažljivo birao svaki detalj.

- Ideja je da se prvo počne sa slavljem u kući Joksimovića, kao što je bilo i kada se Jovana porodila sa sinom Kostom. Tada su mu došli roditelji, brat sa ženom i sinom, a Željko je u jednom trenutku seo za klavir i zapevao. I ovoga puta slavlje će se organizovati na sličan način, a planirano je da zvanice potom odu u restoran - objašnjava izvor.

Željkova majka Vesna je posebno bila oduševljena što je ponovo baka.

- Ja sam bliznakinja i naravno da se radujem dolasku bliznakinja. Srce mi je prepuno, baba ponovo, presrećna sam -
rekla je ranije Vesna Joksimović.

Majka Željka Joksimovića: Srce mi je prepuno, samo neka budu dečak i devojčica

Inače, Željko svako malo odlazi da poseti Jovanu i donosi joj omiljenu hranu.

- Tretira je kao princezu. Ako ne može zbog gostiju da je obiđe, onda se redovno čuju telefonom. Svako malo je pita da li joj nešto treba. Zna koju hranu voli, pa joj to i nosi u bolnicu. Iako u privatnoj bolnici gde se porodila ima odličan tretman, Željko svojoj supruzi želi da dodatno ugodi - objašnjava izvor.

Hellomagazin.rs Aleksandar Kujučev/Nebojša Babić/Antonio Ahel/Ataimages