Nov imidž stare zvezde: Znate li ko je čovek sa Ivanom Ivanovićem?

Nov imidž stare zvezde: Znate li ko je čovek sa Ivanom Ivanovićem?

Autor: | 05/10/2017

0

Do sada smo navikli da se uglavnom devojke i žene sa estradne scene transformišu i menjaju, te se menjala boja kose, dužina iste, ponekad bi se uvećavalo poprsje ili usne, ali retko kada smo imali priliku da vidimo skoro potpunu promenu imidža jednog od njihovih kolega, naravno, bez pomoći estetske hirurgije.

U gostima kod Ivana Ivanovića našao se i naš poznati pevač, ali mnogi ga nisu prepoznali...

Željko Samardžić je odlučio da potpuno promeni svoj imidž, te je danas za mnoge gotovo neprepoznatljiv. Sve je krenulo sa bradom koju je počeo da pušta dok je uživao na svom brodiću, a onda je krenuo i korak dalje...

Stilizovana brada i moderni brkovi koji su doterani veštom rukom profesionalnih majstora, nešto duža kosa i dioptrijske naočare uz elegantno odelo, pretvorili su Željka Samardžića u potpuno drugog čoveka u odnosu na onog kakvog su ga zavolele mnoge žene.

Mnogima se njegov novi imidž dopada, jer je potpuno u trendu i dobro mu stoji, dok su drugi mišljenja da mu ovaj "Deda Mraz look" nikako ne paše i da je bolje izgledao pre.

Ipak, jedna stvar se nije promenila, njegov glas i pesme su i dalje vrlo prepoznatljivi, a možda ova promena najavljuje i nešto novo, neke nove pesme koje će pratiti trendove i promeniti zvuk na koji smo navikli da čujemo od njega?

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/zeljko_samardzic

Pročitajte još

Najnovije vesti