Jelena Karleuša: Ja volim da se šalim, nemam ništa protiv Severine (video)

Jelena Karleuša: Ja volim da se šalim, nemam ništa protiv Severine (video)

Autor: | 08/10/2017

0

Jelena Karleuša je otvoreno pričala o svom odnosu sa Severinom, o pažnji koju je izazvala kod velikog broja turskih medija nakon svog nastupa u Istanbulu gde je dočekana kao svetska zvezda, ali je otkrila i neke od planova čija realizacija je očekuje u bliskoj budućnosti, a u koje je uključen i Saša Popović.

- I mene je iznenadio broj medija, bukvalno su bili svi od Turske Nacionalne televizije pa do portala. Bila sam zatečena jer je to bio moj prvi zvanični nastup u Turskoj, ako izuzmemo nastup na stadionu Bešiktaša - rekla je Jelena koja planira nove nastupe u toj zemlji.

A što se tiče Severine i njene opaske da oni koji nisu uspeli da uđu na njen nastup, slobodno mogu kod koleginice, jer tamo ima mesta, Jelena je rekla:

- Ja sam duhovita osoba i volim da se šalim, ljudi ne trebaju da me uzimaju zdravo za gotovo ako nešto izjavim. Zaista nemam ništa protiv Severine, jednostavno se tako namestilo i morala sam da kažem - objasnila je Jelena svoju izjavu kojom je "pecnula" koleginicu na svom poslednjem nastupu.

U planu su nove pesme i nastupi:

- Snimili smo dve pesme, a sada planiram i jednu moju, spremamo nastupe... A planiram da me Saša Popović nosi na ramenima - rekla je u šali JK, a Popović je otkrio da li je i spreman za takav poduhvat:

- Kada sam nosio Brenu na ramenima čini mi se da je tada imala oko 84 kilograma, mislim da Jelena nije dostigla tu težinu - našalio se prvi čovek Granda i objsnio da možda ipak neće uspeti da Jelenu podigne:

- Ipak, tada sam bio mlađi, sada sam u nekim godinama, Jelena će morati puno da plati da bih je nosio na ramenima.

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages