Goca Tržan poučena lošim iskustvom ima poruku za sve žene

Goca Tržan poučena lošim iskustvom ima poruku za sve žene

Autor: | 10/10/2017

0
Foto Andreja Damnjanović

Goca Tržan je danas u srećnom braku sa Rašom Novakovićem, sa kojim je pronašla onu nit koja povezuje dvoje ljudi, koja ih emotivno ispunjava i čini život lepšim.

Ipak, pre njega su postojale greške, one teške, emotivne, koje, kada si javna ličnost, nikada ne padaju u zaborav, već se pojavljuju i nastavljaju da glođu prošlost pokušavjući da unize i pokvare sadašnjost i budućnost.

Gocin bivši suprug, sa kojim je dobila svoju preslatku devojčicu Lenu, nalazi se u jednom rijalitiju gde pred kamerama vaskolike javnosti, a u želji da se proslavi, zaradi, prosperira, napreduje... blati prošlost koju je delio sa ženom koju je voleo i sa kojom ima ćerku.

Kao i uvek, Goca ne želi da o tome priča, ali, ponekad je 140 karaktera na Tviteru dovoljno da se iz sebe izbaci emocija, ljutnja i možda i malo tuge, te je i Goca imala jedan savet za sve žene, poučena sopstvenim lošim iskustvom:

- Kad savetujem žene da paze za koga se udaju i ko im pravi decu, poslušajte, govori vam šampion pogrešnog izbora! J***ni svetski prvak! - poručila je pevačica, ali su na njen post stigle i reči ohrabrenja:

- To ili pogodiš ili ne pogodiš. Sa razlogom je tamo gde jeste. I razlika među vama je više nego vidna i to na kom je ko nivou. Ne daj se - poručili su prijatelji Goci i savetovali je da se ne obazire i nastavi dalje.

 

hellomagazin.rs/m.g. Andreja Damnjanović
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još

Najnovije vesti