Lepa Brena: Ja sam optimista, želim da živim i ne razmišljam o problemima

Lepa Brena: Ja sam optimista, želim da živim i ne razmišljam o problemima

Autor: | 11/10/2017

0

Pevačica Lepa Brena uspeva da godinama zadrži epitet jedne od najvećih zvezda na našim prostorima. Njena karijera traje decenijama, a  javnost budno prati svaki njen korak. Ipak, postoje stvari koje ne znaju ni najverniji obožavaoci, a folk diva tvrdi da će dokumentarni film "Ne daj da te kradu od mene" to promeniti.

- Ove godine radimo dokumentarni film "Ne daj da te kradu od mene". Film će prikazati moju karijeru od 1982. do 1991. godine. Dokumentarac će otkriti i stvari koje se ne znaju o meni- rekla je Lepa Brena gostujući na TV nova.

Pevačica je tom prilikom govorila i o zdravstevnim problemima sa kojima se borila proteklih godina.

- Slomila sam ruku i imala operaciju u Lovranu. Imala sam divne doktore koji su me izvukli iz krize. Nakon šest meseci opet sam pala i opet slomila lakat i opet otišla na operaciju. Tada nisam suzu pustila. Odlučila sam više da se brinem o sebi. Ja sam hiperaktivna i mozak mi radi sto na sat. Odlučila sam malo da usporim. Ja bolujem i od tromboze. To je pod apsolutnom kontrolom, pijem lekove. Ja sam žena optimista, želim živeti život i ne razmišljam o problemima. Tromboza zahteva potpuno drugačiji način života, drugačiji način ishrane, koji sam ja totalno promenila. To zahteva umerenu fizičku aktivnost, ne smete da se umarate, da budete u pregrejanim prostorijama. Vino je dobro protiv zgrušavanja krvi- kaže kroz smeh pevačica.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović
Tagovi: lepa brena