Goca Tržan bez zadrške o bivšem suprugu: Trebalo bi da ga bude sramota, ali on ne zna da oseća stid!

Goca Tržan bez zadrške o bivšem suprugu: Trebalo bi da ga bude sramota, ali on ne zna da oseća stid!

Autor: | 18/10/2017

0
Foto Mirko Tabašević

Goca Tržan je odlučila da progovori o svemu zbog bljuvotina koje Marinković svakodnevno iznosi o njoj u Parovima, u kom trenutno učestvuje. On je optužio Gocu da je kriva za smrt njegove majke, da ga je varala i bila nemarna prema njihovoj ćerki.

Pevačica u razgovoru za Hit tvrdi da je upravo on tokom celog Leninog života bio loš otac, da je njoj pretio da će joj odsećei prste i još mnogo zastrašujućih detalja.

Kako podnosiš to što Ivan u rijalitiju priča o detaljima iz vašeg života?

- Ovo je bolesno i nema dodirnih tačaka sa zdravim razumom ili nečim što se zaista dešavalo, čak ni približno. Meni dodatni stres u životu ne treba. Krenula sam u program za veštačku oplodnju i ovakve stvari su mi trenutno najmanje potrebne. On maltretira mene, mog supruga i dete.

Ivan je u Parovima, između ostalog, pokušao da te ocrni i kao majku. Rekao je da je on kupao i hranio dete dok ste bili u braku.

- Trebalo bi da ga bude sramota. Ali on ne zna da oseća stid! Taj isti požrtvovani otac me je ostavio sa 1.500 dinara u džepu kada sam mu saopštila da ne želim više da živimo zajedno.

Foto: Mirko Tabašević

Da li je moguće da ti nisi imala nikakvu ušteđevinu? Pevačice lepo zarađuju...

- Kad sam mu rekla da ne želim više da budemo zajedno, na kvarno je uzeo neke pare i stavio sebi na račun. Rekla sam mu da podigne taj novac i da mi da pola, da imam za dete i sebe, a da zadrži drugi deo... Znaš šta mi je na to odgovorio? Da on mora da misli na sebe, a da ću se ja snaći. Bila sam očajna sa četvorogodišnjim detetom. To sam ja doživela, i takav čovek dozvoljava sebi da priča bilo šta o meni u novinama i na televiziji. Pa ja od "Survajvera" nisam ni dinar videla zbog njega!

Kako to misliš?

- Produkcija mi je platila 20.000 evra da učestvujem, a od tih para zbog njega ja nisam videla dinar jer je on sve to potrošio u kladionici. Dok sam bila na Filipinima zvao je moje prijatelje da zajmi pare od njih jer sam ga, po njegovim rečima, ostavila bez novca. Neki prijatelji su mu davali, a kasnije sam ja morala da vraćam njegove dugove.

Ivan i ti ste stavili hipoteku na stan njegove majke kada ste dizali kredit za stan u kom ti danas živiš. On i njegova sestra Teodora se stalno žale zbog toga. On kaže da si mu uzela stan...

- Neka sjašu i on i njegova sestra sa mojih leđa! Njoj sam rekla da za mesec dana mogu da se usele u stan koji je on, kako kaže, kupio. Ja ću sa zadovoljstvom da se iselim iz stana, a oni neka nastave sa plaćanjem 500 evra kredita mesečno za stan u Mirijevu. Njegova sestra kontaktira moju familiju iz inostranstva i traži pare na zajam. Ako od svih svojih rođaka i familije ti zoveš rodbinu bivše žene i snaje, onda su neke stvari jasne.

Možeš li da nam objasniš kakav je tačno problem nastao oko tog stana?

- Mi smo zajedno kupili stan u Mirijevu. Pošto on nije mogao na svoje ime da podigne kredit, to sam ja uradila na moje. On je bio solidarni dužnik, što znači da ja ako ne platim ratu, dužan je da to on uradi. Kad smo se razveli, rekla sam mu da uzme stan. Kazao je da on nije u stanju da plaća toliki kredit. Kao garancija na kredit, stavljena je hipoteka na stan njegove majke.

Da li ti izmiruješ obaveze oko tog kredita?

- Da, svakog meseca uplaćujem po 500 evra ratu. Do sada sam uplatila oko 50.000 evra, a treba još skoro 20 godina da ga otplaćujem i vratim još 120.000 evra. Ali pošto trpim prozivke i napade, ja sam njegovoj sestri poslala poruku da ću sledećeg meseca da se iselim iz tog stana, pa neka ga oni preuzmu i izmiruju obaveze. Nemam problem da pređem u podstanare.

Šta će da se desi ako ne bude plaćao kredit?

- Izgubiće i taj i stan njihove mame jer je hipoteka drugog reda stavljena na tu nekretninu.

Kažeš da imaš presude oko neplaćanja alimentacije, a Ivan tvrdi drugačije.

- Imam dve presude. Jedna od pre 15 dana, kad su ga izvukli iz Parova"jer dve godine nisu mogli da ga dovedu na ročište, za neplaćenu alimentaciju od 2013. do 2015, a sad sam podigla novu tužbu za neizmirene obaveze od 2015. do danas. Ti na televiziji možeš da kažeš svašta, ali ja nemam potrebu da idem po emisijama. Ovo je pravna država i ja verujem da će me zaštititi. Sreća pa je ušao u rijaliti da policija može da ga uhvati i dovede na sud.

Koliko dugo se tvoja ćerka nije videla sa ocem?

- Ivan Marinković svoje dete nije video godinu dana! Zvao ju je pred ulazak u "Parove" da se vidi sa njom. Najverovatnije je trebalo da ih neko slika, odnosno njega kao dobrog oca koji se pozdravlja sa detetom. Poslednji put su se videli prošlog septembra, a pre toga nisu sedam meseci jer mu je skupo da mu dolazi dete. Ja znam da istina boli. Pitala bih ga javno: Ako si tako dobar otac, koji ti broj cipela dete nosi? Koju veličinu garderobe? Ili ako mu je to teško pitanje, neka vam kaže kako joj se zove simpatija ili najbolja drugarica! Ne znam dokle će da pljuje po meni i kada će da shvati da dete ima telefon i da jednim potezom može na internetu sve da pročita šta priča.

Da li je tačno da postoji njegova prepiska sa tobom, u kojoj ti on otvoreno preti nasiljem?

- Ja čuvam sve njegove poruke od momenta kada sam mu rekla da ne želim da živim sa njim. Imam dva gigabajta toga. Policija je upoznata sa tim materijalom.

Šta se nalazi u tim porukama?

- Iskreno, dno dna mi je uopšte što sam ti i sve ovo ispričala...

Pa dobro, treba i ti da kažeš svoju stranu priče...

- Bilo je svega! Od toga da će da mi seče prste, do toga da sam laka ženska koja je istovremeno bila sa petoricom momaka, Najjadnije i najbolnije je bilo kada je napisao da Lena nije njegovo dete.

Spominjao je i u Parovima da si seksualno devijantna.

- Čula sam kako je to pričao. Sram ga bilo! Ološ!

Kako planiraš da staneš na put ovim pričama, misliš li da je moguće da se zaustavi cela lavina koja je pokrenuta?

- Bude li nastavio sa blaćenjem mene i moje porodice, poslaću produkciji preko advokata zabranu za spominjanje mog imena, a on će svakako za svaku izgovorenu bljuvotinu na sudu da dokazuje svoje tvrdnje. Neću žaliti ni vremena ni para da završim sa svim tužbama, ovo je prešlo svaku meru.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: goca tržan

Najnovije vesti