Sanja Kužet: Ništa nije tako jednostavno i savršeno kao što izgleda na malim ekranima

Sanja Kužet: Ništa nije tako jednostavno i savršeno kao što izgleda na malim ekranima

Autor: | 19/10/2017

0

Sanja Kužet se na radost publike, prvenstveno one muške, novom sezonom "Zvezda Granda" vratila na male ekrane posle duže pauze, i to lepša nego ikad.

Lepa voditeljka je nedavno po drugi put postala mama, vratila se na posao pa otvoreno porazgovarala o proteklom periodu.

Niko nije očekivao da se vratiš odmah posle porođaja...

- Ne znam koliko je ko očekivao. Zapravo sam prave neke reakcije videla kada sam otišla na porodiljsko, publika je nekako počela da me traži sve više i više, iako sam stekla utisak da su se posle tri godine možda i zasitili Sanje Kužet. Međutim, tek kada sam se povukla, shvatila sam da to uopšte nije prestalo da jenjava, tako da i ova pauza za njih možda i nije bila tako dugačka. Svakako sam uradila neke lepe privatne, najpametnije moguće stvari, i vratila se tamo gde sam i bila.

Da li ti je nedostajao posao?

- Nije, zato što pauza nije bila preduga. Održavala sam trudnoću, uživala u svojoj privatnosti sa svojom dečicom i suprugom. Kada imate šta da radite, ta pauza uopšte nije pauza.

Da li si imala problem sa kilogramima, s obzirom na to da se na tebi sada baš ništa ne vidi?

- Sanja Kužet se i te kako ugojila i promenila. To su stvari na koje ne možete da utičete, ne bi se to tako zvalo da zaista nije drugo stanje. Verovali ili ne, imala sam 18 kilograma više, skoro koliko i u prvoj trudnoći. Malo priroda uradi svoje, malo sam u 34. godini morala da se odreknem i nekih namirnica koje volim, prvenstveno pekare, hleba... Ništa nije tako jednostavno i savršeno kao što možda vama izgleda na malim ekranima. Čovek mora dobro da se preznoji u teretani da bi dobio rezultat.

hellomagazin.rs instagram/sanja_kuzet
Tagovi: sanja kužet