Tanja Vojtehovski: Tugujem i plačem sa gostima u mojoj emisiji

Tanja Vojtehovski: Tugujem i plačem sa gostima u mojoj emisiji

Autor: | 21/10/2017

0

 

Tatjana Tanja Vojtehovski u svojoj emisiji "Život priča" koja se prikazuje na televiziji "Prva" otkriva životne priče za koje je određenje "teško" mala reč. Zlostavljanje žena je jedna takva tema, teža od teške, i nažalost veoma česta pojava. Ali i problem o kojem se ne govori dovoljno. Voditeljka nije jedna od onih koji ćute.

Voditeljka je za bliczenu prokomentarisala skandal "Harvi Vajnštajn" koji je potresao i Holivud i svet. Voditeljka je o holivudskom producentu koji je seksualno zlostavljao i uznemiravao veliki broj glumica, ali i veliki broj žena van sveta šou-biznisa, i čija zlodela potvrđuju same žrtve otvorenim pričama o tome šta su doživele, rekla sledeće:

-Nadam se da će da truli u zatvoru do kraja života.

Prokomentrisala je Tanja zatim problem zlostavljanja žena u Srbiji.

-Naravno da toga ima. Zlostavljanje je ovde, i ne govorim samo o glumačkoj profesiji, na tako visokom nivou, i nailazi na tako visoku toleranciju da se više ni ne prepoznaje kao zlostavljanje. Žene zbog toga ćute, a kada se usude da kažu nešto, javnost ih razapne. Javnost smatra da su one zaslužile zlostavljanje, naglasila je voditeljka.

Tanja Vojtehovski: Volela bih da se zakonom zabrani krilatica “Ko se bije, taj se voli”!

A post shared by Studio Prostor (@studioprostor) on Oct 30, 2016 at 7:04am PDT

Zlostavljanje žena je česta tema njene emisije, a na takve i sve ostale ispovesti njenih gostiju, niko ne ostaje ravnodušan. Tanja je u svakoj emisiji pred velikim izazovom.

-Profesionalizam nije odvojen od emocija. Ja sam tim ljudima tugujem, plačem. Ne mogu da spavam. Nerviram se. Jednostavno ne mogu da odvojim tu vrstu emocija od posla, rekla nam je u dahu Tanja.

Otvorenom pričom o zlostavljanju, o neophodnosti da se svaki oblik nasilja nad ženama spreči, čini se veliki korak. Najgore što svako do nas može da učini jeste da ćuti, da žmuri pred zločinom.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti