Nataša Vukoje: Da mi je neko rekao da ću sama sebi biti najbolja drugarica, počela bih da plačem!

Nataša Vukoje: Da mi je neko rekao da ću sama sebi biti najbolja drugarica, počela bih da plačem!

Autor: | 24/10/2017

0

Nataša Vukoje je danas uspešan praktičar Rekonekcije i učitelj Kundalini joge, a mnogi pamte njene uspehe u košarci ali i u svetu modelinga...

Nataša Vukoje: Sada sam senjora De Mendes

Ona sa suprugom Horheom Mendesom živi u prelepom Seleru na Majorki, a jutra su tamo čarobna. Nataša se vremenom menjala, sazrevala i učila o sebi, povremeno delivši sa svojim fanovima i prijateljima neke svoje misli i emocije:

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on Oct 19, 2017 at 1:17am PDT

- Koliko je potrebno vremena da shvatamo da najvrednije što imamo se nalazi u nama! Da nije potrebno da se poredimo sa drugima, jer ne postoji niko kao mi! I nikada neće postojati! Koliko je potrebno vremena da shvatimo da nam pripada da budemo srećni, zadovoljni, ispunjeni, voljeni… i da zaslužujemo to! - upitala je Nataša, a danas je naučila još nešto o sebi i svom životu...

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on Oct 24, 2017 at 12:29am PDT

- Da mi je neko rekao pre sedam godina da ću nositi belo od glave do pete, rekla bih mu da je lud! Da mi je neko rekao da ću se buditi u zoru i uživati dok svi spavaju, rekla bih mu nema šanse! Da mi je neko rekao da ću najviše uživati u kafama koje pijem sama, JA, nikada! Da mi je neko rekao, da ću sama sebi biti najbolja drugarica, počela bih da plačem iste sekunde! Od straha!
Sva sreća, pa mi niko ništa unapred nije rekao, i sama sam se zaljubila u belo, u zoru, u tišinu. Sva sreća pa sam sama upoznala OVU Natašu, koja je sada moja NAJBOLJA drugarica! Komplikovana, teška, tvrdoglava… ali je moja! A radost još veća jer sam sigurna da me tek čeka dosta toga da upoznam - objasnila je lepa Nataša ono što svako od nas treba da shvati o sebi.

Nataša je u  jednom od svojih kratkih video zapisa, pod nazivom "Minut inspiracije", objasnila jednu specifičnu situaciju koju ćete svakako prepoznati i u sopstvenom životu:

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on Oct 6, 2017 at 2:17am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Boško Karanović
Tagovi: nataša vukoje

Najnovije vesti