Milica Todorović: Na estradi nije poželjno biti skroman

Milica Todorović: Na estradi nije poželjno biti skroman

Autor: | 25/10/2017

0


Milica Todorović se već nekoliko meseci nalazi u medijskoj ilegali, a sada je otkrila da se u medijima neće pojavljivati do kraja godine.

Zdravlje na prvom mestu: Milica Todorović stavila karijeru na pauzu

- Sa sledećom godinom okrećem novi list! Onda ću opet iskakati iz frižidera - kaže Milica sa osmehom i konstatuje da je previše skromna što nije dobro za posao kojim se bavi.

- Na estradi nije poželjno biti skroman, a ja mogu slobodno za sebe kažem da pripadam toj grupi. Majka mi kaže, što nisi na mene, do sada bi bila Lepa Brena.

Inače, Milica je oduševljna kako ju je Stefan Dimitrijević Leon imitirao u "Tvoje lice zvuči poznato".

Milica Todorović: Bog me je pogledao i poslao mi veliku nagradu za sve kroz šta sam prošla – Miloša!

- Plakala sam od smeha kada sam videla Stefana u mojoj koži! Bio je odličan, a čitavom nastupu šarm je dao njegov osmeh. On je sjajan momak i redovno smo se čuli dok je pripremao masku - rekla je Milica koja je bila gost na oba koncerta Ane Bekute.

- Za mene je bila velika čast i privilegija da nastupim na Aninom koncertu. Kada je trebalo da izađem, na binu vilica mi se ukočila od treme. Iako sam na bini Centra “Sava” sa Kusturicom redovno nastupala, tresla sam se od treme. To je valjda i normalno jer mi je Ana jedna od omiljenih pevačica, pored Snežane Đurišić, Mire Škorić... Ipak, nikada nisam imala uzora kada sam bila mala, iako sam najviše volela da pevam Cecine pesme - rekla je Todorovićeva, koja je u avgustu odlučila da se povuče iz javnosti zbog stalnih nastupa koji su ugrozili njeno zdravlje.


- Želim da sačuvam glas i izbegnem moguće operacije glasnih žica - re
kla je Milica pre nešto manje od tri meseca. Nakon dva objavljena dueta sa MC Jankom i Eminom Jahović, ona planira da publici predstavi i samostalnu numeru, ali pod znakom pitanja ostaje datum objavljivanja iste.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages