"The Frajle" snimile dva spota pred beogradski koncert

"The Frajle" snimile dva spota pred beogradski koncert

Autor: | 01/11/2017

0

Najpopularniji ženski pop sastav na ovim prostorima, novosadske “The Frajle”, proteklih dana snimile su čak dva video spota za pesme sa aktuelnog albuma “Ljubav na dar”, koji je objavila kuća “Lampshade media”. Ovog puta, veseli kvartet ekranizovao je singlove “Mrvice moja” i “Ne idi”.

 

- Snimale smo u divnom ambijentu, u Mokrinu kod Kikinde. Ravnica, lepo vreme i jesen učinili su da svi uživamo, jer taj deo Banata ima posebnu čar. Odlučile smo da ekranizujemo jednu baladu i jednu bećarsku pesmu koju je Vanna napisala za nas. Spot za baladu “Mrvice moja” nastao je u kompleksu Mokrin House, kući koja predstavlja spoj stare vojvođanske arhitekture i modernog dizajna. S druge strane, u spotu za pesmu “Ne idi”, htele smo da dočaramo svima dobro poznatu igru “fote”, gde nam je društvo pravio šarmantni mladi glumac Nemanja Bakić. Odlično se snašao sa četiri vesele žene. Sa ekipom iz “NN medije”, koji su radili oba spota, zabavljale smo se sve vreme, pa je snimanje do sitnih sati bilo pravo uživanje – kažu članice benda Marija Mirković, Jelena i Nevena Buča i Nataša Mihajlović.

Na radost beogradske publike, 24. novembra “The Frajle” će održati svoj treći koncert u Sava Centru. Biće to prilika da ljubitelji njihove muzike i jedinstvenog imidža prvi put uživo čuju novi album „Ljubav na dar“, kao i hitove sa starijih izdanja „B strana ljubavi“, „A strana ljubavi“ i „Naš prvi album sa putovanja”.

S.Ilić Promo
Tagovi: Frajle