Ana Nikolić potvrdila da se razvodi: Ovo je moj najveći poraz

Ana Nikolić potvrdila da se razvodi: Ovo je moj najveći poraz

Autor: | 04/11/2017

0

Razvod pevačice Ane Nikolić  i repera Stefana Đurića Raste je glavna tema u domaćim medijima poslednjih dana. Ana je danas rešila da prekine tišinu, te potvrdila da su ona i Rasta odlučili  da stave tačku na brak.

Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Jedna porodica se raspada... Nemojte biti tako zluradi i surovi - napisala je. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti... Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama. Hvala - završila je Ana.

Ana Nikolić: Tara je dala pravi smisao mom životu, sve je zaokružila

Pop zvezda i reper su se prošle godine venčali u tajnosti, a ubrzo je stigla i vest da je Ana u drugom stanju.

U avgustu su postali roditelji malene Tare. Roditeljstvo ih je promenilo, a Ana nije krila sreću zbog rođenja ćerke.

- Sada na život gledam iz drugačije perspektive. Sve je beznačajno u odnosu na tren kad sedim na terasi, ljuljam svoju bebu i osećam istinsku sreću. To je ogroman preobražaj, kao kad doživite katarzu od uzvišene lepote. Ni sanjala nisam da je ovolika sreća moguća. Tara je dala pravi smisao mom životu, sve je zaokružila. Stalno se pitam zašto to nisam ranije uradila - rekla je Ana nedavno u razgovoru za Ženu.

Hellomagazine.rs Arhiva Hello!/Instagram/Ana Nikolic

Najnovije vesti