Snežana i Milan Borjan: Dupli razlog za slavlje

Snežana i Milan Borjan: Dupli razlog za slavlje

Autor: | 09/11/2017

0


Budući da je između njihovih rođendana razmak od samo sedam dana, da imaju zajedničke prijatelje, ali i da ih ove godine, prvi put od kada su zajedno, profesionalne obaveze nisu sprečile da u ovom periodu budu na okupu, bračni par Borjan, Snežana i Milan, odlučili su da organizuju zajedničku proslavu njenog trideset petog i njegovog tridesetog rođendana.

Golman Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ i bivša direktorka marketinga Fudbalskog kluba „Partizan“ drage ljude ugostili su u ekskluzivnom ambijentu kluba „City Hall“, koji je Snežana dodatno ukrasila detaljima po svom ukusu.

- Mnogo volim cveće tako da su po stolovima, uz stilizovane sveće, bili raspoređeni i divni buketi u plišanim kutijama, a zvanice su mogle da se slikaju isped „walla“ od latica ruža - otkriva slavljenica, koja se potrudila da svečanost bude besprekorno organizovana. - Za muziku i dobru atmosferu bio je zadužen „Magla bend“, koji je svirao i na našoj svadbi, pre tri godine. Obožavam ih i mnogo sam se obradovala kada su mi potvrdili dolazak, iako su tog jutra doputovali iz Ciriha.

- Snežana je rođena 16. oktobra, a ja 23, i budući da je između naših rođendana samo sedam dana razmaka bilo je logično da ih zajedno proslavimo. Tu želju smo i ranije imali, ali nismo mogli da je realizujemo jer su nas obaveze sprečavale - pojašnjava Milan. - Posebnu draž celoj priči daje to što smo ove godine slavili male jubileje, Snežana trideset peti, a ja trideseti rođendan. Slavlje su svojim dolaskom uveličali brojni prijatelji. Došli su moji saigrači iz „Crvene zvezde“, ali i prijatelji iz Kanade, sa kojima sam odrastao, a koje, nažalost, ne viđam onoliko koliko bih želeo. Boravak u Beogradu iskoristili su i da isprate utakmicu između „Zvezde“ i „Arsenala“.

- Iako je proslava bila zajednička, imali smo dve torte, doduše identične. Razlikovale su se samo u tome što je jedna bila ukrašena velikim zlatnim slovom „S“, a druga slovom „M“. Zajedno smo gasili svećice i sekli prvo parče, a Milan je u šali komentarisao da ima utisak da se ponovo ženi - prenosi nam slavljenica deo atmosfere sa zabave koja je potrajala do kasnih sati.

Snežanu i Milana nismo pitali šta su jedno drugom poklonili tom prilikom, ali nas je zanimalo šta su poželeli.

- Pokloni nam zaista nisu toliko važni, jer svakodnevno razmenjujemo sitne znake pažnje i trudimo se da često jedno drugom priredimo neko lepo iznenađenje - otkriva Snežana i dodaje da je suprugova želja bila da ga ona voli do kraja života, a da je ona uzvratila u sličnom tonu. - Pošto znam koliko mu je karijera važna, poželela sam mu i da ima puno sreće na terenu, da sa „Zvezdom“ osvoji sve što se može osvojiti, ali i da bude najbolji golman i zasluži „Zlatnu rukavicu“.

Među brojnim zvanicama bili su i Vujadin Savić i Mirka Vasiljević

 

Supružnike Borjan do kraja godine očekuje još jedno veliko slavlje, za njih zapravo najvažnije. Sin Filip će 18. novembra napuniti godinu dana, što će biti idealna prilika da se porodica i prijatelji okupe u punom sastavu. Posle toga Snežana i Milan planiraju da odu na neko romantično putovanje udvoje.

- Dosta smo putovali zajedno, ali Maldivi su nam oboma ostali u posebno lepom sećanju. Potpuni raj i totalni hedonizam. Baš smo uživali. Zbog toga razmišljamo da u decembru ponovo odemo na tu destinaciju, ali još nismo doneli konačnu odluku budući da bismo rado obišli i Bahame.

Eva Čubrović Luka Šarac