Lepa Brena za Hello!:Razvod nije opcija, previše sam staromodna u shvatanjima

Lepa Brena za Hello!:Razvod nije opcija, previše sam staromodna u shvatanjima

Autor: | 17/11/2017

0

Da je kojim slučajem rođena sa druge strane Atlantskog okeana, Lepa Brena bi bez ikakve sumnje ostvarila karijeru svetske zvezde. Za svojih pedeset sedam godina i više od tri i po decenije pod svetlima reflektora, srpska Madona je u profesionalnom životu postigla ono što nikome ni pre ni posle nje nije uspelo na ovim prostorima. Dugim nogama za igranje i belim grlom za pevanje osvojila je Balkan, o čemu govori i dokumentarni film na čijem se sadržaju radi duže od godinu dana i u kojem će biti otkriveni neki do sada nepoznati detalji iz njene biografije. 

U intervjuu za magazin "Hello!" Brena otkriva kako je uspela da sačuva brak bez žrtvovanja karijere,ali i šta joj je u trenucima izazova na koje nailazi svaki brak, vraćalo veru u zajednicu.

- Niko mi nije javio da se razvodim, pa sam bila pomalo zatečena što moram okolo da pitam šta se dešava u mom životu. Nikada nisam razmišljala o mogućnosti da se razvedem. Te opcije nema, previše sam staromodna u shvatanjima. Iako sigurno ne bih dopustila da me neko na bilo koji način ugnjetava.

Šta je tajna uspešnog trajanja ljubavi?

- Jednostavno je. Ako vam partner nije podrška, to onda nije dobra priča i tu je kraj.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina Hello!

Deana Đukić Andreja Damjanović
Tagovi: lepa brena

Pročitajte još