Lena Kovačević predstavila novi singl "Kafe": Uvek sam tragala za nečim što je malo drugačije (video)

Lena Kovačević predstavila novi singl "Kafe": Uvek sam tragala za nečim što je malo drugačije (video)

Autor: | 27/11/2017

0

Uvek sam tragala za nečim što je malo drugačije pa ovo za mene i nije neka promena - rekla je naša džez pevačica Lena Kovačević na večerašnjoj prezentaciji njenog novog singla „Kafe“.

Pevačica anđeoskog glasa kako njenu interpretaciju naziva kritika, napomenula je da je pesma Kafe pop mejnstrim, ali i da je melodija specifična i jedinstvena.

- Pesma Kafe sadrži malo džeza i etno motiva. Pesmu je napisao Darko Dimitrov, jedna jako talentovana duša iz Makedonije što se u mom novom singlu čuje. Tekst je napisala Emina Jahović jer su ona i Darko vać sarađivali - rekla je Kovačević.

Istakla je da je pesma Kafe najava njenog novog albuma.

- Ovog puta želim da singl, po singl koji će na kraju činiti celi album. Divni su komentari. Puno ljudi me zove i srećna sam zbog reakcija poštovaoca moje muzike koji su zavoleli novi sing Kafe - istakla je Kovačević.

Prema njenim rečima veliki koncert u Beogradu je u planu, ali prvo ima ugovorene nastupe u inostranstvu.

- Od 2013. godine i koncerta u beogradskom Domu sindikata dva puta sam se porađala. Brižljivo ćemo pripremiti koncert u Beogradu. Pre dva meseca sam nastupala u Beču, spremam se na put u SAD gde ću nastupiti u Čikagu i Njujorku u okviru Nedelje srpske kulture - zaključila je Lena.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević