Neda Arnerić:  U životu sam zato što brinem o sebi

Neda Arnerić: U životu sam zato što brinem o sebi

Autor: | 28/11/2017

0

Glumica blistave karijere i izgleda koja ponosno nosi svoje 64 godine, a među mnogoborjnim maestralnim ulogama može da se pohvali i titulom seks-simbola nekadašnje Jugoslavije, kaže da život ne čine samo lepe stvari.

Kako se rano odvojila od porodičnog doma u Knjaževcu, Neda Arnerić priznaje da je tada, kao i sada, posećivala psihologa. U svet glume zakoračila je sa nepunih šesnaest godina i jedino što je sebi želela je da ostane zdravog razuma.

- U životu sam zato što brinem o sebi. Imam dovoljno godina, taman posla da sam preskočila psihijatra i psihologa. Pogotovo kada sam bila klinka, nije mi bilo lako - kaže Neda Arnerić za "Blic", i otkriva koje danas savete traži od stručnog lica:

- Na tim seansama sa psihologom uglavnom pričam o tome kako da ostanem normalna. I ostala sam normalna, što je jako bitno. Eto!

Neda Arnerić je pre godinu i po dana pala sa terase svog stana na trećem spratu. Usledilo je lečenje i oporavak, ali na sreću, pad nije ostavio veće posledice po glumičino zdravlje.

A post shared by Aleksi (@aleksi.movie) on Mar 30, 2017 at 3:48am PDT

Ona za "Blic" priznaje da joj je tada bilo teško da sluša različite verzije priče zbog čega se to desilo, od toga da je namerno skočila do toga da se lekari bore za njen život.

- Bilo mi je teško da na naslovnim stranama čitam izveštaje o mom stanju, tek sam ih pročitala posle nekoliko meseci. To je bilo bljak, grozno, fuj - uz grimasu gađenja kaže Arnerićeva, a na konstataciju da se brzo oporavila i da sada izgleda bolje nego ikad, kroz osmeh je u svom maniru rekla:

- Znači, to skakanje treba ponavljati s vremena na vreme - hop, cup, pa skoči.

 Imam svoje muke

Neda Arnerić poručuje da poslednjih dana ima porodičnih problema zbog koji se ne oseća baš najbolje, ali utehu pronalazi na daskama koje život znače.

- Poslednjih dana određene stvari mi zadaju muke, ali nije za javnost. Privatni poslovi su u pitanju. Trudim se da radim. Svaki glumac dok je živ radi, nikada se ne povlači sa scene, tako i ja. Moram da vam kažem da me pozitivna energija uopšte ne napušta - kaže glumica za "Blic".

Hellomagazin.rs Arhiva Hello/Instagram
Tagovi: neda arnerić