Više nije stidljiva devojčica: Jelena Rozga sve provokativnija i seksepilnija

Više nije stidljiva devojčica: Jelena Rozga sve provokativnija i seksepilnija

Autor: | 30/11/2017

0

Iako je njen nastup u javnosti, barem kada su u pitanju intervjui i davanje izjava, poprilično suzdržan i stidljiv, to se nikako ne bi moglo reći za pristup koji splitska pjevačica Jelena Rozga neguje u održavanju svojih društvenih mreža.

Njeni obožavaoci su uočili da je Jelena od raskida sa Stjepanom Hauserom nešto slobodnija u oblačenju i isticanju atributa, a to je i ona sama potvrdila najnovijom objavom na Instagramu u kojoj nosi providnu i usku čipkanu haljinu koja otkriva donje rublje.

Dodajmo tome i provokativne čizme do pola boka poznatog luksuznog brenda Balenciaga i jasno vam je da ova plaha plavuša proživljava svojevrsnu renesansu.

Nije to jedina fotografija koja je u poslednje vreme izazvala interes javnosti, pa se tako u fokusu našla i objava na kojoj Jelena nosi svečanu dugu haljinu i na kojoj će vam bez dileme prvo upasti u oči grudi atraktivne pevačice.

Jelena se očigledno dobro zabavlja i ne stidi da to podeli sa svojom publikom pa su tako njene objave naišle na gomilu pozitivnih komentara…

hellomagazin.rs Džon Pavliš/John Pavlish
Tagovi: jelena rozga