Milica Pavlović:  Imam par kilograma viška, ali ne žalim se

Milica Pavlović: Imam par kilograma viška, ali ne žalim se

Autor: | 01/12/2017

0


Pevačica Milica Pavlović, po mišljenju mnogih, ima besprekornu liniju, ali ona tvrdi da je tokom proteklih meseci nabacila nekoliko kilograma viška.

– U novu godinu ulazim sa par kilograma viška, ali sve je to nekako otišlo na lepe delove tela. Ne bunim se uopšte, neka se zadrži i super mi je – rekla je  Milica za Telegraf,  te naglasila kako joj to ne smeta ni najmanje.

– Ne, ja ne kukam. Desi se takav period… Meni se desio posle albuma i u toku nastajanja albuma. Prestala sam da treniram, a treniram sigurno 10 godina unazad. Samim tim, sa nedostatkom treninga, a navikli ste da jedete normalno, onda nemate gde da potrošite te kalorije. Prosto, zalepe se za telo. Ali, kažem i ponavljam, imam sreću da zaista ode na one delove tela koje svi mi volimo, pa čak i mi žene… – rekla je pevačica za "Telegraf".

Pevačica je objasnila i kako uspeva da zadrži svoj mir na estradi koja je prepuna konkurencije.

- Napravila strateški plan i okružila se ljudima i saradnicima koji apsolutno nemaju nikakve veze sa ostatkom estrade, već su u tom modnom svetu To je moja oaza mira i ja zadržavam sebe u toj oazi, a isto tako i sa mnom ide jedan dečko iz obezbeđenja i jedan vozač, koji opet nemaju veze sa celom ekipom moje produkcije. Baš zato, da ne bih ja slušala šta se dešava u firmi i ko šta prepričava. Mene to ne treba da interesuje. Ja sam tu da pomognem nekome ako treba, da odmognem sigurno neću - objasnila je Pavlovićeva.

Hellomagazin.rs Dušan Petrović/Marko Sovilj/Instagram