Veliko slavlje: Sin Aleksandre Gudelj sa drugarima proslavio sedmi rođendan

Veliko slavlje: Sin Aleksandre Gudelj sa drugarima proslavio sedmi rođendan

Autor: | 02/12/2017

0

Sedmi rođendan njihovog prvenca Milijana Aleksandra i Veljko Gudelj proslavili su u igraonici „Beogradić“, gde su okupili brojne drugare svog sina, ali i porodicu, prijatelje i kumove koji su se potrudili da slavljeniku ulepšaju dan.

- Milijan je ove godine krenuo u prvi razred i sa tom novostečenom zrelošću zaključio je da je prerastao igraonice u koje smo ranije odlazili, pa je sam dao predlog gde bismo mogli da organizujemo zabavu. Suprug i ja smo se složili sa njegovom idejom, tim pre što u „Beogradiću“, osim brojnih aktivnosti primerenih starijoj deci postoji kutak i za najmlađe, a kako mi imamo i troipogodišnjeg Damjana izbor igraonice pokazao se kao idealno rešenje - ispričala nam je Aleksandra.

- Milijan je uvek bio druželjubivo dete. Lako prihvata nove drugare i sa svima se dobro slaže, što je Veljku i meni, kao roditeljima, važno. Starom društvu, sa kojim se druži još od vrtića, ove godine su se priključili i novi drugari iz razreda, tako da je bilo zaista puno mališana. Njih nekoliko koji su zajedno išli u vrtić jako su vezani i čini mi se da će to biti prijateljstva za ceo život. Njihova viđanja nisu vezana samo za rođendane, već ta deca dođu kod nas da se igraju sa Milijanom, kao što i on odlazi kod njih. Mili je bio vrlo uzbuđen što će mu na rođendan doći i drugarice i drugovi iz odeljenja. Za ova tri meseca, koliko zajedno idu u školu, prilično su se zbližili, što sam mogla da zaključim i po tome što mu je svako dete uz poklon donelo i poseban crtež: na jednom su u nekom zamku, na drugom se šetaju parkom... Predivno, zaista.

Zabava je prošla u znaku fudbala i „Crvene zvezde“, budući da je jedna od torti bila ukrašena logom Aleksandrinog omiljenog fudbalskog kluba, a i mališani su bili obučeni u crveno-bele dresove. Ipak, atraktivna voditeljka, jedno od zaštitnih lica televizije „Prva“, uz smeh napominje da to nije bilo na njeno insistiranje, već su dečaci sami izrazili takve želje pošto fudbal obožavaju.

- Imali smo tri torte, pa je i Damjan dobio priliku da gasi svećice. Milijan ne samo da mu nije branio, već ga je podsticao da mu se pridruži u tom važnom zadatku. Moram da budem srećna kad vidim kako se lepo slažu.

Na pitanje da li je slavljenik roditeljima izrazio neku posebnu želju šarmantna mama nam je otkrila da je Milijan silno želeo da dobije mobilni telefon, ali da su suprug i ona odlučili da to malo prolongiraju, jer smatraju da je isuviše mali.

- Istina, poklonili smo mu telefon, ali pošto smo u startu znali da će biti razočaran, jer to nije bilo ono što je očekivao, u kutiju sa telefonom dodala sam i kesice sa sličicama fudbalera. To oduševljenje teško je opisati. Telefon je, na naše zadovoljstvo, ostao u drugom planu u odnosu na omiljene sličice.

Milijanov rođendan bila je prilika da se, osim njegovih drugara, okupe bake i deke, ujaci i stričevi, kao i najbliži prijatelji porodice Gudelj.

- Iako je dva i po sata, koliko smo bili u igraonici, proletelo, najvažnije je da smo uspeli da budemo zajedno na taj dan i razmenimo dobru energiju - zaključuje Aleksandra.

Eva Čubrović Privatna arhiva

Pročitajte još