Marija Šerifović: Imam želju da usvojim dečaka, mada ni protiv devojčica nemam ništa protiv

Marija Šerifović: Imam želju da usvojim dečaka, mada ni protiv devojčica nemam ništa protiv

Autor: | 03/12/2017

0

Mnogi smatraju da je Marija Šerifović posvećena isključivo poslu, ali i ona razmišlja o majčinstvu, pa otkriva šta misli o usvajanju deteta.

- Sigurno bih bila spremna da usvojim dete, uopšte ne bih imala problem da jednog dana, kada dođe vreme, to uradim. Ne razumem što je tolika tabu tema to u Srbiji, ali sasvim sigurno je da i ta deca napuštena na ovaj ili onaj način zbog nekog razloga, zaslužuju dom i ljubav kao bilo koje drugo dete koje je nastalo u zajednici - poručuje Marija dok otkriva da bi više volela da ima dečaka.

- Više imam želju da usvojim dečaka, mada ni protiv devojčica nemam ništa protiv - sa osmehom na licu poručuje pevačica.

Marija je već nekoliko godina član žirija u takmičenju "Zvezde Granda", a mnogi komentarišu da ume da pretera sa svojim komentarima. Ona u tome ne vidi problem.

- Nikada nisam preterala u komentaru ni kod jedne takmičarke jer je mene tamo neko postavio da sedim i dajem sud o tome da li neko tim poslom treba da se bavi ili ne. Možda sam surovija i iskrenija nego što bi trebalo, ali to sam ja. Sigurno se zbog takmičenja neću menjati ili emitovati lažnu sliku o sebi - oštro odgovara Marija.

Marija Šerifović otkriva zašto broj 11 za nju ima poseban značaj

Često se među pevačicama na našoj javnoj sceni priča o sujeti, te su pitali Mariju šta ona misli o tome i da li ikada osetila neku dozu sujete kod koleginica.

- Vidite, nemam problem sa sujetom. Pogotovo sa koleginicama jer znam šta i koliko znam. Iskrena da budem, ni u čemu se ne podudaramo, barem smatram da ne mogu da budem konkurencija njima, kao što ne mogu ni one meni - iskrena je pevačica i otkriva tajnu kako je zauzela vodeće mesto u svetu muzike.

- Verujem da uopšte nije u pitanju moje prvo mesto na Evroviziji, već da je to negde moj karakter, otvorenost i sve što moja ličnost i osobina nosi. U to smatram drskost, bezobrazluk, iskrenost i smatram da je sve to jedan dobar miks jedne iskrene i otvorene osobe. Negde mislim da su ljudi to prepoznali. Pre bih rekla drska, bezobrazna mnogo manje - iskreno kaže Marija.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/marija-serifovic-verujem-u-nemoguce/

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages