Od publike ne mogu da pobegnu: Ivan Bosiljčić otkrio kako je zaprosio Jelenu

Od publike ne mogu da pobegnu: Ivan Bosiljčić otkrio kako je zaprosio Jelenu

Autor: | 11/12/2017

0

Trenutak prosidbe je za svaku ženu jedan od najvažnijih momenata u životu. Muškarci ga, takođe, ne zaboravljaju, jer uvek postoji bojazan kako će ONA reagovati, i, napokon, hoće li pristati.

Popularni glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević važe za jedan od najskladniji parova na našoj javnoj sceni. Šest godina su u skladnom braku i sreću im je upotpunila petogodišnja ćerka Nina. Šarmatni glumac je dugo čekao pravi momenat da zaprosi Jelenu, a to je učinio u parku Sent Džejms u u Londonu.

Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Stalno sam nosio prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku - tamo svi leže po parkovima - i Jelena je u jednom trenutku rekla kako joj je lepo i kako je srećna.

Ivan je taj trenutak prepoznao kao sudbonosi i pravi da je zaposi. Kada joj je ponudio prsten pevačicu su ophrvale emocije, te nije mogla da obuzda suze.

- Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: Pa, je l' hoćeš?  U tom pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: Jelena, nama ne ginu aplauzi. Stvarno nije očekivala - rekao je glumac u emisji "Magazin In"

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Z.Milutinovic /Ataimages