Ilda Šaulić: Srećna sam jer sam odrasla u harmoničnoj porodici

Ilda Šaulić: Srećna sam jer sam odrasla u harmoničnoj porodici

Autor: | 13/12/2017

0

Pevačica Ilda Šaulić upriličila je 8. decembra trostruko slavlje. Naslednica nekrunisanog kralja narodne muzike Šabana Šaulića proslavila je 39. rođendan, promovisala novi CD i 10 godina karijere.

- Bilo je prelepo. Najvažnije mi je bilo to što su došli moji roditelji i prijatelji. Sebi sam poželela puno zdravlja, jer samo zdrava sve drugo mogu da postignem i odradim. Ovakvi trenuci me podsete na detinjstvo i period kad smo svi zajedno bili na okupu. Srećna sam jer sam odrasla u harmoničnoj porodici - rekla je Ilda za Glossy.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Dec 8, 2017 at 12:12pm PST

Ilda sliku harmonične i srećne porodice koju nosi iz svog doma, preslikala je u svoju malu porodicu koju za sada čine ona,  suprug Bojan Vučković i malena Ema.

- Svaki trenutka koji provodimo sa Emom maksimalno je ispunjen i kvalitetan. Njeno rođenje nešto je najlepše što nam se dogodilo i svakodnevno zahvaljujemo Bogu na tome. Bojan i ja smo zreli ljudi i znamo u kom pravcu želimo da je vaspitavamo. Stavovi nam se u potpunosti podudaraju, još se nismo našli u situaciji da “svako vuče na svoju stranu”. Dopunjujemo se i za sada zaista sjajno funkcionišemo - ispričala je Ilda za Hello.

Ilda Šaulić: Emi što pre želim da podarim brata ili sestru

Dok sa suprugom uživa u odrastanju njihove jedinice, savladavanju novih reči i čvrstih koraka po beogradskim parkovima, poznata mama se uz svoje voljene raduje svakom novom danu. Istovremeno, sa radošću putuje na nastupe širom Evrope i priprema novu pesmu, koju publici planira da predstavi tokom novogodišnjih praznika.

 

Ne odričući se karijere, ali ni dragocenih trenutaka sa porodicom i prijateljima, Ildi ne silazi prepoznatljivi osmeh sa lica i raduje se svakom novom danu, zahvalna na svemu što ima i spremno dočekuje sve što ih očekuje na nepredvidivoj životnoj stazi.

hellomagazin.rs/m.g. Promo
Tagovi: ilda šaulić