Ana Nikolić: Sve vas više zanima kako izgledam, nego moj repertoar za Novu godinu

Ana Nikolić: Sve vas više zanima kako izgledam, nego moj repertoar za Novu godinu

Autor: | 14/12/2017

0

Pevačica Ana Nikolić, nakon trudničke pauze, spremna je da se vrati pevanju i snimanjima, međutim, o bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti i dalje ne želi da govori.

Naime, Nikolićeva je održala konferenciju za novinare povodom novogodišnjeg nastupa u Beogradu, a okupljenim medijima nije želela da odgovori ni na jedno pitanje u vezi sa krahom braka nje i Raste. Sa bivšim suprugom ostaće u dobrim odnosima, koliko zbog Tare, toliko i zbog posla...

- Sledećeg proleća izlazi moj novi projekat, radim ga sistematično i polako. Rasta će mi raditi većinu pesama, promeniću i imidž i biće to nešto sasvim novo - rekla je Ana za "Alo".

Ana je za "Informer" govorila na promociji svog novogodišnjeg nastupa u jednom beogradskom klubu.

- Sve vas više zanima kako izgledam, nego moj repertoar za Novu godinu. Da se razumemo, i ja sam mogla da izađem iz porodilišta i da me niko ne slika, ali sam htela da ispoštujem medije i onda su me svi razapeli. Nadam se da će paparaci prestati da mi kampuju ispred kuće - rekla je ona.

Nikolićeva je istakla da je od porođaja smršala 20 kilograma, i da smatra da su novopečene mame pod ogromnim, nepravednim pritiskom.

- Uz redukovanu ishranu i treninge sam smršala, ali nisam se preko noći ugojila pa ne mogu preko noći ni da se istopim. Mene publika voli i traži moje pesme, bez obzira na kilažu. Mnoge žene se ugoje u trudnoći, to ne znači da bi javnost trebalo da ih linčuje. Šaljete potpuno pogrešnu poruku budućim majkama - upozorila je ona.

- Jako sam se zaželela publike. Mislila sam da tu rečenicu nikada neću izgovarati. Ova pauza mi je mnogo prijala i mislim da mi je trudnoća došla u pravom trenutku - rekla je za "Blic" Ana Nikolić.

Pevačica je otkrila da joj najveću sreću pričinjava ćerka Tara, te da sve vreme provodi pored nje.

- Volela bih da Tara ima Rastin karakter, mada u poslednje vreme liči na mene. Za Novu godinu nastupam u Beogradu, u hotelu "Metropol" i "Kasini", imala sam boljih ponuda, na primer da za mnogo veću sumu nastupam u Švajcarskoj, ali ne želim da se odvajam od bebe. Da radim negde u inostranstvu, izgubila bih barem tri dana, a ovako ću biti odsutna dok Tara spava i, čim se probudi, biću uz nju da zajedno uživamo u prvom danu u 2018. godini - poručila je pevačica.

Kako kaže, svaki trenutak kada je odvojena od svoje mezimice Tare teško joj pada.

- Retko se odvajamo, to je nekoliko sati maksimum, ali to teško podnosim.

Na pitanje kako se navikla u ulozi mame, Ana kaže:

- Navikla sam. To mi je došlo prirodno. I vidim ljudi iz mog okruženja komentarišu da se ponašam kao da sam odgajila petoro dece. Prosto sam se super snašla u toj ulozi. I samu sebe sam iznenadila.

Ona dodaje da je Tara jedna zadovoljna beba.

- Ona je napredna i dobra beba. Jeste specifična ima svoje zahteve, moraš tačno da ubodeš kada je gladna kao i sve drugo, ali nije preterano naporna, za razliku od mene koja sam bila jako naporna - priznaje Ana.

Kako se Nova godina približava, Ana ima samo jednu želju.

- Sebi i svima želim pre svega zdravlje. Kada postaneš roditelj shvatiš težinu te želje i to je stvarno najvažnije - naglašava ona.

hellomagazin.rs Svet
Tagovi: ana nikolić