Slaven Došlo posle sedam godina dobio poziv da učestvuje u novom rijalitiju "Prirodna selekcija"

Slaven Došlo posle sedam godina dobio poziv da učestvuje u novom rijalitiju "Prirodna selekcija"

Autor: | 14/12/2017

0

Reditelj Stevan Filipović (Šejtanov ratnik, Šišanje, Pored mene), producent Branislav Jević i producentska kuća HYPNOPOLIS predstavljaju nam prvi trejler filma "Pored nas" u kome ćemo gledati omiljene, dobro poznate likove. Srednjoškolci koji su se suočili sa problemima odrastanja i života u modernom, tehnološkom društvu, u noći kada su bili zaključani u školi bez mobilnih telefona, sada su pred novim izazovima.

- U prošlom filmu glavne likove smo izmestili iz njihovog prirodnog okruženja, tako što smo im oduzeli mobilne telefone. U "Pored nas" idemo korak dalje: ne samo da neće imati pristup modernim tehnologijama, već će biti izmešteni iz urbane sredine na koju su navikli, u divljinu. Njihovi postupci biće isprovocirani ekstremnim uslovima - istakao je Stevan Filipović, reditelj filma.

Svi glumci izrazili su veliko zadovoljstvo što će se ponovo naći u ulogama koje su bile značajne za njihovu karijeru i što će ponovo sarađivati sa ekipom koja je prvim filmom postigla veliki uspeh.

Kako će ovaj projekat za njih biti i fizički zahtevan, već su počeli pripreme u terenatni "Pit Gym", kako bi bili u stanju da odgovore izazovima avanture koja ih očekuje na snimanju. Film "Pored nas" biće sniman na planinama Tara, Kopaonik i Durmitor i na Crvenom jezeru u Hrvatskoj. Početak snimanja je planiran na proleće 2018. godine.

U distribuciji TARAMOUNT FILMA  film u bioskope stiže početkom 2019. godine.

 

Očekivani nastavak, "Pored nas" svoje junake uvodi u još ekstremniju i još intenzivniju priču. Lazar (Slaven Došlo), Strahinja (Nikola Glišić), Tadija (Darko Ivić), Jelena (Milica Majkić), Isidora (Gorica Regodić), Sofija (Jelena Puzić), Srba (Nikola Dragutinović), Sandra (Matea Milosavljević), Kosta (Marko Panajotović), Raša (Rastko Vujisić), Dobrica (Anđelko Beroš) i drugi, posle sedam godina dobiće poziv da učestvuju u novom rijaliti programu pod nazivom "Prirodna selekcija".

Scenario za ovaj film zajedno su napisali reditelj Stevan Filipović i Milena Bogavac, direktorka fotografije je Maja Radošević, kostimograf je Biljana Tegeltija Bojanić, kompozitor je Aleksandar Ranđelović, dizajn Aleksandra Jovanić, dizajn zvuka radili su Zoran Maksimović i Ognjen Popić, a producent i izvršni producent filma je Branislav Jević.

hellomagazin.rs promo

Najnovije vesti