Rade Šerbedžija: Ne dajem savete, a nisam ih mnogo ni slušao u mladost

Rade Šerbedžija: Ne dajem savete, a nisam ih mnogo ni slušao u mladost

Autor: | 16/12/2017

0


Svoj veliki talenat slavni glumac Rade Šerbedžija preneo je i na svoju decu- sin Danilo se bavi režijom, dok je ćerka Lucija glumica. Ipak, i pred bogatog iskustva Rade se deci ne meša u posao.

A post shared by Francesca (@francesca_instant) on Sep 26, 2017 at 1:09pm PDT



- Moja ćerka dugo ide mojim stopama, poznata je glumica u Zagebu. Moj Danilo je filmski režiser koji radi dobro svoj posao i koji sprema sada novi film. Ne petljam im se mnogo u posao, dao sam im maksimalnu slobodu. Sad se više bavim svojim unucima kojih imam troje, četvrto je na putu i treba da dođe na ovaj svet baš na dan mog koncerta.

Ovaj umetnik kaže da nikada nije bio otac, a sada ni deda koji drži predavanja naslednicima.

- Ne dajem savete, niti sam slušao savete u mladosti mnogo. Zato ih ne namećem ni drugima. Svaki čovek treba da pronađe svoj put. Treba da se uči od divnih ljudi, sjajnih, boljih, i da veruje u ono što stiče - savetuje Rade, i objašnjava zašto njegovi koncerti nose naziv „Posle kiše”.

A post shared by Moda Hr (@modahr) on Jul 15, 2016 at 7:39am PDT


- Vrlo često posle kiše dolazi duga, tako i u mojoj knjizi. A šta je duga? To je neka radost, romantika, nada. Novi dan, svetlo na kraju horizonta u raznim bojama. To je bio vrlo čest slučaj u mom životu, ali bilo je i mraka, pljuskova i grmljavine - priznaje legendarni glumac, čiji rad je poznat i nagrađivan i van granica Balkana.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti