Dajana Paunović: Volela bih da budem žena plemenitog i porodičnog muškarca

Dajana Paunović: Volela bih da budem žena plemenitog i porodičnog muškarca

20/12/2017

0


Po nepisanom pravilu vrhunski sportisti uz sebe imaju lepše polovine koje su u manekenke, foto-modeli, pevačice ili televizijska lica. S druge strane lepe i uspešne žene često pored sebe i žele baš sportiste sa pozamašnim kontom na računu. Ipak, voditeljka Dajana Paunović, koja se početkom godine razvela od producenta "Granda" Žike Jakšića, vodi se drugačijim kriterijiuma kada razmišlja o muškarcu uz kog bi bila srećna.

-Ja bih volela da budem žena jednog plemenitog muškarca i porodičnog. Da li je fudbaler ili nešto drugo, to nije važno, rekla je voditeljka za Blic.

Krah sedmogodišnjeg braka nije uticao da Dajana izgubi veru u ljubav, a dok u njen život ne stigne muškarac kakvog priželjukuje, ona je u potpunosti posvećena samo svom sedmogodišnjem sinu.

-Sve je podređeno Dušanu. Trudim se da mu dani budu sadržajni. Idemo u bioskop ili u pozorište, u igraonice, na jahanje. Pravi je dečak. Pokazuje interesovanje za košarku, voli i fudbal. Obožava superheroje i lego-kocke, polako, ali sigurno postajemo pravi kolekcionari-rekla je nadavno za magazin Hello!

Hellomagazin.rs/M.M/Marija Milenković Luka Šarac/Antonio Ahel/Ataimages

Pročitajte još

Najnovije vesti