Vlado Georgiev: Nikada se neću oženiti, niti me to interesuje, a i moja Milica misli isto!

Vlado Georgiev: Nikada se neću oženiti, niti me to interesuje, a i moja Milica misli isto!

Autor: | 21/12/2017

0

Vlado Georgiev sa nestrpljenjem čeka da po drugi put postane otac devojčice, a sada otkriva da se ipak nikada neće zvanično oženiti svojom partnerkom Milicom.

Naime, po mišljenju kantautora, ovaj “parir” njegovoj nevenčanoj supruzi i njemu apsolutno ništa ne znači.

- Nikada se neću oženiti, niti me to interesuje, a i moja Milica misli isto. To je sve demode. Ja mrzim matičare i ne mogu da slušam one njihove presude koje čitaju na venčanjima - rekao je pevač za Alo.

- Supruga i ja imamo dogovor da, što se tiče dece, furamo dokle možemo. Divno se osećam kao otac, nikada nisam slušao priče sa strane, niti čitao knjige o roditeljstvu. Samo treba biti opušten - kaže Vlado i dodaje do do sada nije menjao pelene svojoj ćerkici, ali da je uvek tu da priskoči u pomoć kada su kućni poslovi u pitanju.

Vlado Georgiev o ćerkici Sofiji: Biti roditelj je najbolja stvar na svetu

- Supruzi pomažem koliko mogu, ne menjam pelene jer to ne umem, ali skuvam ručak, pripremim večeru ili odem u nabavku - rekao je on.

Pevač je otkrio i da je njegovim rodteljima laknulo kada je konačno našao svoju srodnu dušu.

- Roditelji su se brinuli da li ću ostati samotnjak do kraja života, a ja to zaista nikada nisam ni priželjkivao. Kod mene se sve desilo spontano i svi su presrećni zbog toga - kaže pevač koji će krajem meseca održati i dva koncerta u “Sava” centru.

- U “Areni” sam pevao dva puta za redom, a “Sava” centar je intimniji prostor, koji mi trenutno više odgovara. Na koncertu će biti i nekoliko gostiju, ali ne mogu da otkrivam ko je u pitanju - zaključio je Vlado.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/hello/arhiva
Tagovi: Vlado Georgiev

Najnovije vesti