Sanja Vučić: Pojaviti se u seriji koja se prikazuje na nacionalnoj televiziji nije mala stvar

Sanja Vučić: Pojaviti se u seriji koja se prikazuje na nacionalnoj televiziji nije mala stvar

Autor: | 21/12/2017

0

Sanju Vučić, pevačicu i prošlogodišnju predstavnicu Srbije na “Evrosongu”, publika trenutno gleda u hit seriji “Psi laju, vetar nosi”, u kojoj igra mladu Romkinju.

Sanja otkriva da je tom ulogom ostvarila svoje snove i da se nada da će opet imati priliku da glumi.

- Prvi put sam bila glumica u ovoj seriji i čini mi se da sam se odlično snašla. Rediteljka Jelena Bajić Jočić je zaista neverovatna umetnica i pomogla mi je da brzo uđem u lik. Pojaviti se u seriji koja se prikazuje na nacionalnoj televiziji nije mala stvar. Svi smo bili kao porodica i to je za mene neprocenjivo iskustvo. Divno sam se slagala sa glumcem Markom Pavlovićem, odnosno Hranislavom, koji je bio moj partner u seriji. Samo mi je žao što nisam imala priliku da sarađujem sa Radošem Bajićem, koji se po scenariju nije pojavljivao u epozodama u kojima ja igram. Budući da sam imala ambiciju da upišem Fakultet dramskih umetnosti, mogu reći da sam ovom ulogom ostvarila svoj san - kaže Sanja i otkriva da joj ne nedostaje period kada je bila u žiži javnosti zbog predstavljanja Srbije na “Evrosongu”.

Sanja ističe da ne može da zamisli da peva za „Grand produkciju”.

- Muzika koja se peva u „Grandu” nije žanr koji ja preferiram i mislim da se tamo ne bih snašla. Jednostavno, takvu vrstu muzike ne bih mogla da pevam sa emocijom. Inače, ja sam spremna da koketiram sa komercijalnom muzikom, ali da ne odustajem previše od rokenrola - kaže Vučićeva.

- Bila sam u medijima i više nego što treba u vreme kada sam predstavljala Srbiju. To mi nije prijalo i moj izbor je bio da se ne pojavljujem u javnosti. Možda je to pogrešno, ali jednostavno ne vidim sebe u tom kontekstu. “Evrosong” mi je ostao u sećanju kao neverovatno iskustvo i sa ove vremenske distance mi je drago što sam bila deo jednog tako velikog takmičenja - kaže Sanja  za “Alo!” i dodaje:

- Konstantno razmišljam o inostranoj karijeri i najviše pevam na engleskom jeziku. Rokenrol u Srbiji pevaju samo ljudi koji imaju ogroman entuzijazam, a pitanje o isplativosti je u tom žanru suludo postavljati.

hellomagazin.rs promo
Tagovi: sanja vučić