Jelena Đoković:  Učiti decu strpljenju je jedna od najtežih stvari

Jelena Đoković: Učiti decu strpljenju je jedna od najtežih stvari

Autor: | 21/12/2017

0

Vaspitanje i usmeravanje dece na pravi put najvažniji je životni zadatak koji je stavljen pred svakog roditelja. Kako ispravno vaspitati decu i  kako je primer koji im dajemo svojim ponašanjem najbitniji, istakla je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

- Ne uzimam zdravo za gotovo nijedan trenutak proveden na ovoj planeti. Zahvalna sam što mogu da podelim ovaj život sa onima koje volim. Učiti decu strpljenju je jedna od najtežih stvari - napisala je Jelena Đoković  pored fotografije sa torogodišnjim sinom Stefanom, i dodala

- Ni mi odrasli nismo strpljivi, kako možemo da očekujemo deca da budu takva? Gledanje zalaska sunca sa sinom je tako smešno, jer za njega se ništa veliko ne dešava, a onda, kada vidi koliko mama i tata cene ovakve momente, počinje i sam da ih ceni vremenom. On je naš učitelj. Uči nas da budemo svesni svakog trenutka, on je tako nevin. Kad god uradim nešto nepromišljeno, a on to ponovi, shvatim koliko trebam da budem bolja. Toliko je mudrosti u našim naslednicima. - zaključila je ponosna mama.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Najnovije vesti