Nikola Rađen:  Ana i ja razgovaramo o problemima, dobra komunikacija je ključ svakog odnosa

Nikola Rađen: Ana i ja razgovaramo o problemima, dobra komunikacija je ključ svakog odnosa

Autor: | 26/12/2017

0

Veze na daljinu nije lako održati, ali kada da postoje dobri temelji, sve je moguće. Pred tim izazovom našli su se i naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić. Nikola od leta brani boje moskovskog Dinama,a Ana je sa njihove dve ćerke u Srbiji. Kako ovo nije prvi put da poznati supružnici žive na različitim adresama, lakše su se navikli na period razdvojenosti.

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on Jul 8, 2017 at 12:04am PDT

- Kada se 2011. dogodio moj prvi angažman u inostranstvu, Ana i ja smo znali da nam predstoji period tokom kojeg ćemo živeti na različitim adresama. Sada se i ćerke polako navikavaju na to, a mi gledamo da svaki slobodan trenutak provedemo zajedno. Do sada su bile dva puta kod mene u Moskvi, a posebno se radujem njihovom zimskom raspustu, jer ćemo ga provesti zajedno u Rusiji., kaže Nikola za za VIP magazin.

Da li ti teško pada što je Ana sama sa ćerkama i koliko ti nedostaju ćerke?

- Ana i ja imamo sreću da su naša deca dobra i lepo vaspitana, a sada je situacija takva da više pomažu Ani nego što je njoj potrebna pomoć. Razumeju i zašto je tata odsutan, shvataju da je važno da slušaju mamu, a beskrajno se raduju svakom našem susretu. Srećom, živimo u vremenu kada nas samo jedan klik deli od voljenih, tako da se viđamo čim se probude i pre nego što odu na spavanje.

Dugo ste u braku, šta je ono oko čega se nikako ne slažete?

- Razmimoilaženja u mišljenjima su ponekad prisutna, ali i poželjna u našem braku, međutim, nikada se nije desilo da se nismo složili oko neke suštinski važne stvari. Ana i ja smo deset godina u braku i ono što oboje praktikujemo je da razgovaramo o problemima. Dobra komunikacija je ključ svakog odnosa, a našeg pogotovo, jer sada živimo u različitim državama.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages