Povreda jača od želje: Posle turnira u Abu Dabiju, Novak Đoković neće igratu ni u Dohi

Povreda jača od želje: Posle turnira u Abu Dabiju, Novak Đoković neće igratu ni u Dohi

Autor: | 30/12/2017

0

Posle egzibicionog turnira u Abu Dabiju, najbolji srpski teniser Novak Đoković odustao je i od učešća na turniru u Dohi.

Povreda lakta, koja ga je odvojila od terena na šest meseci, nije sanirana do kraja, zbog čega će Novak propustiti još jedan turnir.

-Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250, poručio je Đoković.

Kako prenosi RTS on je dodao da mu je žao što neće igrati u Kataru gde ima puno navijača i mnogo uspeha.

-Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Marija. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati. Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta.

A post shared by Love Tennis (@tennis_groups) on Dec 30, 2017 at 1:43am PST

Prema njegovim reccima tek kada bude 100 odsto spreman nastupiće na turnirima.

-Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju-zaključio je Novak.

Prvi grend slem u sezoni Australijan open, na kome bi Đoković mogao da se vrati na teren, održava se od 15. do 28. januara.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: Novak Đoković

Pročitajte još

Najnovije vesti