Anabela i Andrej Atijas: Bračni izazovi skladnih partnera

Anabela i Andrej Atijas: Bračni izazovi skladnih partnera

Autor: | 02/01/2016

0


Pevačica Anabela Atijas osim uživanja u praznicima ali i godišnjici braka sa Andrejom susrela se sa novim izazovom.

Skladni partneri su pred dilemom jer je Andrej dobio laskavu ponudu za posao u Saudijskoj Arabiji.

S obzirom na to da je reč o fundamentalističkoj islamskoj zemlji, u kojoj je ženama ograničeno kretanje i neka nama uobičajena ljudska prava Anabela i njene kćerke Luna, Nina i Blankica ne bi mogle da krenu sa njim, pa zbog toga još nije siguran da li će prihvatiti ponudu.

- Reč je o ponudi za rad u tamošnjoj elektroprivredi na godinu dana. Pošto bi taj angažman bio značajan u poslovnoj biografiji svakog stručnjaka, podržala sam supruga da prihvati taj posao, ali je konačna odluka na njemu. Za sada nije siguran da li će otići u Saudijsku Arabiju, jer bi to značilo da se odvoji od porodice na godinu dana, što nimalo nije lako, ali šta god da odluči, ja ću biti uz njega. Nažalost, nisam u mogućnosti da krenem sa njim, što zbog običaja koji vladaju u toj zemlji, što zbog srednje kćerke Nine, koja ovde ide u školu i ne postoji mogućnost da se prilagodi tamošnjem sistemu školstva - iskrena je poznata pevačica, u čijem braku vladaju međusobno razumevanje i poštovanje kao najznačajnija nit koja čini svaki kvalitetan odnos.

Tako se na početku njihovog braka Anabela preselila u Sarajevo jer je to bilo značajno za posao njenog supruga, dok ju je on pre nekoliko meseci podržao s namerom da se ozbiljnije posveti svojoj karijeri i doselio se sa njom u Beograd.

Pre nego što donesu konačnu odluku o nastavku Andrejove karijere, srećni supružnici obeležiće tri godina srećnog braka, u kome su dobili kćerku Blanki. Kako Anabela baš na dan godišnjice ima zakazani nastup, odlučili su da 18. januara odu na odmor na Tenerife.

- Radujem se našem zajedničkom odmoru, na kome ćemo biti sa Blankicom. Prethodne tri godine su mi proletele. Dosta toga se dešavalo, oboje smo često bili na putu, selili smo se, nije baš uvek bilo lako. Izdržali smo mnoga iskušenja i pobedili smo sve prepreke koje su samo učvrstile našu ljubav - zaključuje Anabela.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!
Tagovi: Anabela Atijas