Siniša Ubović: Od glumca do "Heal Your Life" trenera

Siniša Ubović: Od glumca do "Heal Your Life" trenera

Autor: | 04/01/2016

0
Foto: putpromene.com/sinisa-ubovic

Šarmantni Siniša Ubović nekada je osvajao ženska srca sa malih ekrana, u serijama “Porodično blago“, “Miris kiše na Balkanu”, “Greh njene majke”, “Bela lađa” i drugim. Danas se, pored uspešne glumačke karijere, pak, bavi nečim potpuno drugačijim.

Siniša Ubović je i danas uspešan glumac, ali i pisac, motivacioni govornik i ujedno je jedan je od vodećih trenera i predavača u oblasti motivacije, ličnog rasta i samopomoći. Prvi je licencirani trener Heal Your Life programa u ovom delu Evrope.

Siniša Ubović je autor i mnogih knjiga a svaka je veoma brzo postala bestseler. Do sada je napisao “Put promene…i neće biti kraja čudesima” ” Afirmacije za put promene”, “100% JA”, “Dnevnik promene”, “Meditacija za početnike” kao i jedan od najinspirativnijih motivišućih romana “Moja baba zen budista”. Svoj rad je u više navrata predstavljao u gotovo svim zemljama regiona kao i u Engleskoj, Turskoj i Americi.

Ovom je motivacionom porukom čestitao svim prijateljima Novu godinu:

 

Uspeh je poput sante leda u beskrajnom okeanu. Ono što mnogi vide je samo njegov manji deo, mnogo je više onoga što se...

Posted by Put Promene on Saturday, January 2, 2016

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs putpromene.com/sinisa-ubovic
Tagovi: siniša ubović