Sanja Kužet: Devojčice se trude da vizuelno izgledaju kao ja

Sanja Kužet: Devojčice se trude da vizuelno izgledaju kao ja

Autor: | 05/01/2016

0

Sanja Kužet odgovorila je na pomalo škakljivo pitanje o tome da li joj prilaze devojke sa namerom da žele "nešto više od nje" i kako ona tada reaguje.

- Ja sam potpuno otvorena devojka i uvek sam spremna da izađem u susret kada neko želi da se slika sa mnom, ili dobije potpis - kaže Sanja, a u nastavku je kroz smeh otkrila i šta se desi kada joj priđe devojka. Ali tu vrstu iskustva zaista nisam imala - kaže ona.

Na pitanje čiji su joj komplimenti draži, oni koje dobija od muškaraca ili one koje dobija od žena, Sanja kaže:

- Svi komplimenti su uvek lepi i dragi na svoj način, svako iz nekog svog ugla posmatra pa dodeli taj kompliment. Ali kada dobijete kompliment od neke žene koja je starija od vas, i koja je bila na vašem putu i sada je došla do druge distance, pritom ima tog damskog u sebi, kada mi takva neka osoba koja ima kredibilitet u mojim očima udeli kompliment, ti komplimenti mi najviše znače. Oko te osobe je potpuno drugačije od, na primer, neke devojčice, mada ne mogu da ne primetim da su devojčice u osnovnoj školi jako slobodne da udele kompliment, da priđu, da se slikamo, da dam autogram. Stvarno im dođem kao neko kome one teže u vizuelnom smislu, to su haljine i to na prvu loptu svako hvata, pogotovo devojčice.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: sanja kužet

Najnovije vesti