Sindi neće da se iseli iz stana roditelja bivšeg muža?!

Sindi neće da se iseli iz stana roditelja bivšeg muža?!

Autor: | 06/01/2016

0



Ivana Stamenković Sindi
i njen bivši muž Nikola Pavlović, koji je dobio starateljstvo nad njegovom kćerkom Petrom i dalje vode borbu na sudu. Ovog puta ugostitelj je tužio bivšu suprugu jer ona odbija da se iseli iz trosobnog stana čiji su vlasnici njegovi roditelji.

Pevačica i ugostitelj su se razveli u martu 2014. ali ona još živi u nekretnini za koju sve komunalije plaćaju njeni bivši svekar i svekrva.

- Kad je Nikola postao staratelj ćerki Petri protiv Ivane je podneo tužbu za iseljenje. Sud je ubrzo doneo prvostepenu presudu da modelsica napusti stan što ona do danas nije uradila. Pavlović je protiv bivše žene podneo tužbi za nadoknadu troškova infostana. On smatra da nema nikakvu obavezu prema Ivani jer ona ima žive i zdrave roditelje koji su stambeno obezbeđeni, a poseduje i svoj stan koji godinama izdaje - navodi dobro upujeni izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Zoran Jakovljević, advokat Ivane Stamenković, kaže da nije upućen u problem oko tog stana:

- U problem oko tog stana nisam upućen. Ona je meni pokušavala da ispriča šta se deševa oko te nekretnine ali ja sam se fokusirao samo na to za šta je branim.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti