Aca Lukas: Božić se slavi u domu, a ne u kafani

Aca Lukas: Božić se slavi u domu, a ne u kafani

Autor: | 07/01/2016

0

Aca Lukas je iza sebe ostavio tešku godinu. Iako mu je sve išlo potaman na poslovnom planu, u privatnom životu mu baš i nisu cvetale ruže.

Čuveni folk pevač bio je na korak od razvoda, ali je probleme sa suprugom Sonojm uspeo da reši. U prošloj godini ga ni zdravlje nije služilo. Imao je velikih problema s kičmom i pankreasom, zbog čega se uplašio za svoj život.

Sada sa porodicom uživa u praznicima i kaže da je Božić praznik koji se u njegovom domu najviše ceni.

- Oduvek se znalo da se za Badnje veče okuplja porodica i da sutradan svi zajedno lomimo česnicu koju je majka mesila. Svi smo se borili za novčić - priseća se Lukas.

On kaže da česnicu u porodičnom domu i dalje mesi majka, dok je u njegovoj kući za to zadužena Sonja.

- Mi izuzetno cenimo i poštujemo tradiciju i običaje. Uz ženu sam počeo i slavu da slavim - kaže folk pevač i dodaje da kad je bio mali skromno proslavljao Božić.

Za pomodarstvo i običaj da se Božić slavi u kafani Lukas poručuje da je to "van pameti".

- Božić je rezervisan za porodicu. Čuo sam da sviraju muziku i na sahranama, svašta može da bude kod nas - rekao je pevač a potom je rekao koje je planove sebi zacrtao u ovoj godini.

- Nisam se razveo u prošloj, hajde da se razvedem u ovoj - rekao je Lukas uz smeh i dodao da nikad u životu nije imao neki plan ili tačku koju je jurio da stigne.

- Važno mi je da živim svaki dan i da uživam jer je danas to jako teško. Želim da se budim srećan. Tek sad sam shvatio da sam zapostavio zdravlje. Počele su da me stižu godine i shvatio sam šta znači biti zdrav - rekao je Aca i dodao da je mučio muku sa diskus hernijom i pankreasom.

- Uplašio sam se da nije tumor. U tih deset dana dok nisam saznao da nemam kancer shvatio sam koliko znači zdravlje. Tek sad ga cenim - iskren je pevač koji planira da tokom zime napuni baterije...

- Ja sam za to da idemo na Tajland, ali Sonja stalno hoće da menja. Tako da ćemo uskoro ići u Dubai. -
ispričao je Aca za Kurir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello
Tagovi: aca lukas