Ispovest Severinine sestre: Milan mi ne dozvoljava da viđam sestrića!

Ispovest Severinine sestre: Milan mi ne dozvoljava da viđam sestrića!

Autor: | 08/01/2016

0


Novinarka Marijana Vučković, sestra pevačice Severine Kojić, otkrila je za alo.rs da su tačne priče da joj Milan Popović zabranjuje da viđa sestrića i da joj nije dozvolio da mu 2014. godine uruči paketiće za pravoslavni i katolički Božić.

- To ste mogli čuti od mojih prijatelja. Nema tu šta da se kaže više od moje patnje, jer sam uskraćena kao tetka da bar ponekad vidim Aleksandra kad je u Beogradu kod tate. Mi, tetke, nismo zaštićene i obuhvaćene zakonom. Kome ja da se potužim na Milana Popovića? Koji bi sud moju žalbu usvojio? Na moju poruku da Aleksandru donesem poklone za oba Bozića nije mi odgovorio. Zašto je takav ne znam, jer nikad nismo bili u lošim odnosima.

Kakvo mišljenje imate o Milanu Popoviću sada?

- O Milanu Popoviću sam imala dobro mišljenje dok nije izgubio mušku hrabrost i prestao da stoji uz moju sestru ne želeći da sa njom i njihovim detetom podeli život u ljubavi i lepim trenucima pored njih. Sad sam zaista razočarana svim njegovim postupcima da moju sestru, a majku njegovog deteta, prikaže u lošem svetlu ne videći da na taj način škodi sam sebi u budućoj komunikaciji sa sinom.

Na pitanje da li je teško biti Severinina sestra i čime je to ona osvojila publiku u regionu,
kaže:

- Nije teško biti sestra Severine Vučković jer sam malo starija, pa je doživljavam kao mlađu sestru za koju ću uvek brinuti i na koju mogu biti ponosna. Nemam opterećenje šta tabloidi pišu jer sam čovek koji dolazi iz ozbiljnog nedeljnika. To što je Severina osvojila toliki broj onih koji je vole, govori o njenoj neiscrpnoj energiji da se suprostavi ustaljenim šablonima društva. Zato što razbija nacionalizam i predrasude o kojima nas lažu politika i naši političari. Severina na svom uspehu može zahvaliti samo divnim ljudima koji vole njene opuštene pesme, njenu koketnost na koncertima, ali i snagu da se suprostavi mišljenju i premijera i kardinala na sebi svojstven način. Ne robuje predrasudama ko je kakav, jer smo vaspitane u duhu da nam svaki čovek koji ide u susret nešto donosi, a da li je čovek, pokazaće brzo, kao i svoje namere.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti