Ana i Nikola Rađen odmaraju na snežnoj Jahorini

Ana i Nikola Rađen odmaraju na snežnoj Jahorini

Autor: | 09/01/2016

0

Vaterpolista i pevačica su otputovali na Jahorinu, gde uživaju u odmoru, a fotografije koje je Ana podelila na Instagramu su Nikolino delo.

??? #vucko #hotel #jahorina #winter #snow #happiness

A photo posted by @anakokicmusic on Jan 5, 2016 at 11:26am PST

- Jeste, Nikola odlično barata fotoaparatima. Samo to ću vam reći, sada me pustite da uživam sa mužem - rekla je Ana Rađen kratko za Blic.

A photo posted by @anakokicmusic on Jan 7, 2016 at 11:39pm PST


Fotografije su dobile veliki broj lajkova, jer je pevačica svakodnevno na Instagram postavljala fotografije na kojima pozira sama. Ipak, prijatelji su je odali u komentarima da je njen suprug odličan fotograf.

??? #badnjevece #jahorina #vucko #hotel

A photo posted by @anakokicmusic on Jan 6, 2016 at 9:30am PST


Nikola Rađen nedavno je izjavio da mu nije problem da nosi kofere svojoj ženi kad ona odlazi na nastupe jer je sada ionako nezaposlen. Rađen je, da podsetimo, suspendovan na četiri godine zbog korišćenja kokaina, pa se zato maksimalno posvetio svojoj porodici i sada uživa da svoju suprugu fotografiše na snegu. Ana, s druge strane, radi punom parom. Za Novu godinu pevala je na Jahorini, pa su ona i suprug spojili lepo i korisno porodičnim odlaskom na skijanje. Nikola 11. januara odlazi u Lozanu na suočavanje na Međunarodnom sudu sporta, dok će Ana promovisati novu pesmu i spot.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/instagram