Milica Dabović o Simonu: On je muškarac mog života

Milica Dabović o Simonu: On je muškarac mog života

Autor: | 10/01/2016

0

 

O tome kakav je osećaj kada na obali Indijskog okeana sakupljate sedefaste školjke i skuterom obilazite zalive maldivskih ostrva kako biste došli do mesta gde možete da se družite sa delfinima i hranite papagaje, od sada nam može posvedočiti košarkašica Milica Dabović . Ona je protekle nedelje boravila na Maldivima, a ono što je značajnije od svih egzotičnih blagodeti koje je tamo iskusila, jeste to da je ovo putovanje bilo poklon njenog dečka Simona. Biznismen iz Kana odlučio je da svoju devojku iznenadi atraktivnim aranžmanom, a povod je bio šest meseci njihove veze.

- Najiskrenije, nikada u životu nisam se bolje osećala nego sad. Iako mi je prst na ruci još pod bandažom zbog povrede i sva sam natečena zbog skorašnje operacije zuba, mogu da kažem kako me ništa ne sprečava da uživam u ovome što imam. Maldivi su za mene pravi raj. Hvala Simonu što mi je ispunio želju da ih posetim. Posle naporne i uzbudljive godine koja je na izmaku, odmor mi je bio više nego potreban – počinje razgovor kapiten ženske reprezentacije Srbije.

Vragolasta Mike, kako je zovu prijatelji, svog izabranika upoznala je pre pola godine na Tviteru, što zvuči neobično kada se ima u vidu da je reč o neposrednoj, hrabroj i druželjubivoj osobi kakva je ova plavokosa košarkašica.

- S obzirom na to da mi se upoznavanja sa momkom putem društvene mreže prvi put dogodilo, priznajem da sam bila uplašena kakav će biti naš prvi susret i pitala se šta će biti ako mi se ne svidi. Imala sam tremu, ali i jedva čekala da se vidimo. Verovali ili ne, posle toga nismo se više odvajali. Za mene je sve ovo na neki način novo, jer nikada nisam bila ovoliko zaljubljena – ističe ona.

Udvarajući se Milici, Simon je u virtuelnom, a kasnije i u realnom prostoru isticao kako je spreman da je čuva i pazi.

- To je ono na šta sam odlepila. On je muškarac mog života i nešto najlepše što mi se moglo desiti u ovoj godini punoj iznenađenja. Ne hvalim se, samo govorim istinu i želim svima ovakvu ljubav kakvu sam doživela. Ovo što mi imamo, pravo je bogatstvo. Simon i ja volimo iste stvari: mir, iskrenost, vernost, more, sunce, putovanja, sport, decu i još mnogo toga. A ono u čemu smo različiti, čuvamo za nas i ne odajemo tajne – tvrdi ova uspešna sportistkinja.

A baš im je zajednički boravak na Maldivima omogućio da bezrezervno uživaju u svemu onom što ih spaja i vezuje.

- Naš dan na ostrvu protiče u znaku ljubavi: vodimo je, spavamo, doručkujemo, odlazimo na plažu, užinamo, treniramo, večeramo, šetamo... Osim što ga teram da me non-stop fotografiše, idemo i do glavnog grada Malea, pušimo šišu u lokalima i uživamo – opisuje ona.

Plejmejkerka francuskog Liona nema problem s tim da prizna kako sebe ne vidi u braku, tvrdeći da ta institucija ne daje potvrdu ljubavi. S druge strane, otvoreno kaže kako bi volela da ima decu.

- Još nekoliko godina želim da uživam u košarci i vezi sa Simonom. Smatram da sve ostalo dolazi u pravo vreme i ništa se na ovom svetu ne dešava slučajno. On je oličenje onoga o čemu sam sanjala i sve ću raditi u dogovoru s njim – iskrena je predvodnica nacionalnog tima koji se ove godine popeo na tron Starog kontinenta.

Zbog toga je Olimpijski komitet Srbije žensku košarkašku reprezentaciju proglasio najuspešnijim kolektivom u 2015. godini, kada je reč o damama.

- Posle vožnje autobusom od aerodroma do Skupštine, penjanja na balkon, krcatog Pionira u prvom kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo i te željno iščekivane Olimpijade, ne postoji ništa više što bih mogla da poželim kao profesionalni sportista. Nakon Olimpijskih igara, pustiću nekog drugog da zauzme moje mesto u reprezentaciji, mada mi je teška svaka pomisao na to. Uvek kada sam igrala za Srbiju, davala sam maksimum svojih mogućnosti. Od nacionalnog dresa volela bih da se oprostim na nekom kvalifikacionom meču u Beogradu, a košarku ću nastaviti da igram sve dok me telo bude služilo – komentariše starija sestra Dabović, dok mlađa Ana ostvaruje zapažene rezultate u Americi, u najjačoj ligi na svetu.

- Ona je pametna i zna šta radi. Zaista nema potrebe da u tom smislu brinem za nju. Želim da je Bog čuva. S druge strane i ona mene podržava u svakoj odluci znajući kroz šta sam prošla u životu – kaže Milica.

I ne samo da je svašta doživela tokom karijere, nego ju je svaki korak i postupak činio istrajnom i nezaustavljivom. Iza uspeha koje je postizala, stoji njena spremnost da često ide glavom kroz zid i da uvek sluša svoje srce. Tako je bilo i kada je svoje telo ukrasila tetovažama, naga se fotografisala za muški magazin, menjala imidž... Ko je imao priliku da je upozna, svestan je kako s njom gotovo sve može da se dogovori i da se u njoj prepoznaje prijatelj za sva vremena. Sada je gledamo srećnu i zadovoljnu u vezi sa biznismenom iz Kana. Što bi naš narod rekao, očito je da idu jedno uz drugo. Dabovićeva će se uskoro uputiti u Francusku kako bi počela pripreme za predstojeću sezonu, a Simon se neće odvajati od nje. Kako kaže, mnogo joj znači činjenica da će u klubu u kojem igra iduće godine biti i koleginica iz reprezentacije Dajana Butulija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram, Hello! hellomagazin
Tagovi: Milica Dabović

Pročitajte još

Najnovije vesti