Snežana Dakić se konačno zaposlila, ne vraća se na Pink

Snežana Dakić se konačno zaposlila, ne vraća se na Pink

Autor: | 13/01/2016

0

Voditeljka Snežana Dakić, koja je krasila male ekrane autorskom emisijom "Život u trendu", završila je dugogodišnju saranju s Televizijom "Pink" i dobila mesto urednika zabave na novom kanalu koji pokreće nezavisna produkcija.

Kako izvor za Alo.rs navodi, na novom kanalu naći će se poznata lica koja obećavaju dobru zabavu, a Dakićeva će raditi na nekoliko novih projekata.

- Snežana je već godinama na "Pinku", a njena autorska emisija bila je jedna od najgledanijih na tom kanalu. Ipak, ona je prepoznala priliku za još veći profesionalni uspeh i rešila da definitivno završi saranju s "Pinkom" i pređe na novi kanal, koji neće dobiti nacionalnu frekvenciju, ali će definitivno zaintrigirati javnost raznolikim programom - rekao je izvor.

Kontaktirali su Snežanu da bi proverili ove navode, a voditeljka je potvrdila da će njena kreativnost uskoro biti prikazana na novom kanalu.

- Istina je, biću urednik na novom kanalu koji pokreće nezavisna produkcija, ali još uvek ne mogu da vam kažem naziv kanala, uskoro ćete saznati sve - rekla je vidno raspoložena i puna entuzijazma Dakićeva i otkrila da će voditi dve emisije na tom kanalu.

- Evo, upravo se spremam za snimanje, u pripremi su dva tok-šoua koja će se emitovati svake nedelje i veoma sam uzbuđena zbog novih poduhvata.

Snežana je prekinula saradnju s Televizijom "Pink", ali ističe da je to jedan od najlepših perioda u njenom životu i da je razlog prekida saradnje isključivo profesionalni izazov, koji joj je novi kanal pružio.

- Prezadovoljna sam periodom koji sam provela na "Pinku", to je za mene bilo jedno divno iskustvo, a razlog mog prelaska je isključivo profesionalni izazov. Dobila sam mnogo veći medijski prostor, mnogo više sati programa da ostvarujem svoje novinarske zamisli, i to je ono što me pokreće - zaključila je Dakićeva, koju ćemo uskoro gledati na malim ekranima u novim profesionalnim poduhvatima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello
Tagovi: snežana dakić

Pročitajte još