Dogovorili se Bojana i Vadimir: Njoj 80 hiljada evra, a njemu stan

Dogovorili se Bojana i Vadimir: Njoj 80 hiljada evra, a njemu stan

Autor: | 21/01/2016

0

vladimir-stojkovic-bojana

Manekenka Bojana Đurđević napustila je stan u centru Beograda na Zelenom vencu koji joj je bio prepisan na doživotno korišćenje, a za to je od Vladimira Stojkovića dobila oko 80.000 evra, saznaje "Blic“.

"Bojana je tražila ozbiljnu sumu novca da bi se iselila iz stana, i Vladimir je isplatio jer je želeo da se sve što pre završi budući da je njihov razvod mesecima punio novinske stupce. Nije želeo da ga ponovo etiketiraju kao lošeg oca i bivšeg muža. Šuška se da je Bojani isplatio sumu od 80.000 evra, samo da napusti stan od 120 kvadrata", kaže izvor.

Posle spekulacija ko je koga i s kim prevario, ispovesti koje su davali za medije, nekadašnji bračni partneri, pored sina Lava, imali su još jednu stvar koja ih povezuje. Naime, Bojana je nakon razvoda tražila od supruga stan na Zelenom vencu, koji su kupili dok su bili u braku.

Kako se ne bi pričalo da je sina ostavio na ulici, golman je rešio da sudskim putem reguliše ovu situaciju i stan prepusti bivšoj ženi na doživotno korišćenje.

U međuvremenu, Bojana je ostala trudna s Branislavom Đurđevićem, izvršnim direktorom JP "Elektromreža Srbije“, s kojim je Vladimir nakon razvoda i tvrdio da ga ona vara, iako je Bojana to demantovala.

"Bojana je, čim joj je Vladimir prepisao stan, promenila brave kako bi se osigurala, što je tada Vladimira dodatno iznerviralo. Iako joj je prijao život u centru grada, nakon što se udala i porodila, njen sadašnji suprug nije želeo da čuje za to da ona i dalje živi u stanu bivšeg muža. Ona se zajedno sa sinom Lavom preselila u njegovu kuću u Diplomatskom naselju", otkriva izvor.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt s Bojanom i Vladimirom, ali nisu odgovarali na njihove pozive.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet i style hellomagazin